Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

«ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ. ЧАСТИНА ІІІ»

Як встигати все і відразу?
Бути головою студентської ради факультету, брати активну участь у факультетських та загальноуніверситських заходах, навчатися на відмінно і ще приділяти час творчості?
На ці запитання і на багато інших, може відповісти чарівна і тендітна студентка факультету дошкільної та спеціальної освіти – Ірина Юраш.


Ця активна та життєрадісна дівчина, намагається використовувати всі можливості які дарує їй доля, а також шукає нові шляхи для самореалізації.
Із самого дитинства намагалася встигати всюди: гарно навчалася в школі, ходила до музичної школи, брала участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах, 3 роки була учасницею «Малої Академії Наук».
Іра надзвичайно творча – полюбляє співати та декламувати вірші, до речі, має чимало нагород у цій сфері.


«Чесно кажучи, зовсім не уявляю себе звичайною студенткою, яка просто навчається. Я вже спробувала себе в ролі педагога-організатора в дитячому таборі Артек-Буковель, взимку працювала лижним інструктором на гірськолижному курорті Буковель. Для мене життя має сенс лише тоді, коли береш від нього усе, сприймаєш кожен шанс, як можливість отримати неоціненний досвід та масу нових вражень.
Я дуже вдячна своїм батькам за те, що вони виховали мене саме такою, адже моїх досягнень не було, якби не вони і ті, хто завжди поруч зі мною», – говорить Ірина.

Ми бажаємо Ірині підкорення нових вершин і не зупинятися на досягнутому.

Залишити відповідь