Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ”

«Якщо ти талановитий – ти успішний», –  так можуть вважати багато людей, але не ця скромна і надзвичайно працьовита дівчина.

«Наявність таланту, ще не гарант успіху. Щоб чогось досягнути в улюбленій праці, потрібно трудитися не покладаючи рук», – саме так вважає Ольга Юрчишина – студентка факультету дошкільної та спеціальної освіти. Цю юну леді можна сміливо назвати «золотим голосом» факультету. Доказом цього є неодноразові перемоги на різноманітних конкурсах та фестивалях: ІІ місце у номінації «Вокал» на VI Міжнародному конкурсі «Гірське сузір’я, прагнення, фантазія, політ» (Словаччина),  ІІ місце у номінації «Вокал» на конкурсі «Таланти твої, Україно!».

Окрім пісні, для Ольги особливим є поетичне слово, тому вдалим рішенням для неї було, спробувати себе в ролі читця-декламатора ( І місце у номінації «Читці» на конкурсі «Таланти твої, Україно!», а також І місце у районному конкурсі читців творів Тараса Григоровича Шевченка, присвяченому 200-річчю від дня народження Великого Кобзаря).

Ще одним захоплення дівчини  є фото. ЇЇ барвисті пейзажі та замріяні портрети змушують подивитися на цей світ іншими, натхненними очима. Доробки Ольги були відзначені І місцем на регіональному рівні у номінації «Фоторобота» у Міжнародному конкурсі «Барви Дністра».

Ця мила дівчина дуже любить дітей, і присвячує увесь свій вільний час дітлахами, працюючи в ДП УДЦ «Молода гвардія».

«Духовний розвиток – це дуже важливо, але про фізичний теж не варто забувати. У здоровому тілі – здоровий дух»,  – стверджує Ольга, розповідаючи про свої досягнення у заняттях з бігу, волейболу та настільного тенісу.

Ми бажаємо Ользі не зупинятися на досягнутому та впевнено прямувати до своїх мрій.

Залишити відповідь