Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ”

У студентські роки неймовірно важко поєднувати навчання та активну громадську діяльність, але ми знайшли людину, якій вдається це робити.

Тому з радістю представляємо вам молоду дівчину, волонтера, активістку громадської організації «Українські Студенти за Свободу», випускницю четвертого сезону міського проекту «Академія молодіжного лідера»,  студентку факультету початкової освіти – Анастасію Аксьоненко.

Ця красуня знаходить час і для прекрасного, оскільки вже протягом 11 років, пише проникливі авторські вірші. Результатом її творчих досягнень є участь у конкурсах та фестивалях: конкурс авторських віршів «Поетичний олімп – 2016», І місце у конкурсі авторських віршів «Поетичний олімп – 2018». А також друкувалась у газеті «Бібліотечні вісті», у патріотичні збірці клубу «Бійці мистецтва» – «З вірою у серці».

На даний момент дівчина займає посаду заступника голови студентського самоврядування університету та є головою прес-центру, входить до команди організаторів Всеукраїнського студентського форуму «Студентство – авангард державотворення» (м. Київ).

Наша студентка творить історію не тільки ЗВО, а й міста, оскільки є членом організаційного комітету фестивалів які проходять у молодому студентському місті: Фестиваль «ШідіРіді Fest» (2017р.), Перший Туристичний форум м. Умань (2018р.), Фестиваль фарб «Holi Dance Uman» (2018р.), День міста Умань (2018р.).

Одного разу, Анастасія зізналася, що одним із найулюбленіших її хобі є звукорежисерське озвучення в Народному студентському театрі драми та комедії, який є неодноразовим Володарем Гран-прі Всеукраїнських та Міжнародного театральних конкурсів.

Ми бажаємо Анастасії творчих успіхів та міцного здоров’я .

 

 

Залишити відповідь