Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ”

Студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини завжди вражали своєю скромністю та неповторністю. Веселі та креативні, творчі та неповторні, розумні та кмітливі – саме такими якостями володіють «ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ».

Цей проект приурочено до святкування Міжнародного дня студента з метою відкриття нових, але маловідомих , талановитих особистостей. В кожен сюжет вкладено маленьку історію та частинку кожного з них.

Наші студенти мають за честь представляти рідний університет в різних галузях культури, науки та спорту.

А чи знали ви, що серед  студентства нашого ЗВО є Майстри спорту різних класів, Чемпіони світу, ліцензовані тренери, громадські діячі, неймовірні поети та хореографи, співаки чи музиканти?

Їх шалений запал та відданість власній справі руйнують всі бар’єри на щляху до власних цілей. Кропітка праця кожного з них над собою створює нову історію університету, міста та цілої країни.

Максим Турчинський, Олесь Саркаров, Валентин Хмільовий, Анастасія Ковбасюк, Катерина Денисюк, Анастасія Аксьоненко, Владислав Шукайло, Ольга Юрчишина, Тетяна Чорновіл, Анастасія Столбова, Наталія Сидоренко, Євгеній Овсянніков  – всі вони індивідуальні та неповторні.  Це саме ті люди, які перевершують власні рекорди.

Завдяки їм наш університет славиться своїми студентами на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях.

Але це ще не повний список талановитої та творчої молоді, які можуть змінити майбутнє. І ми сподіваємось, що їх кількість буде тільки збільшуватись.

Ми бажаємо всім здоров’я, творчої наснаги та успіхів у всіх починаннях.

З Міжнародним днем студента!!!

 

Залишити відповідь