Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ”

Коли дивишся на талановитих людей, то розумієш, що людські можливості безмежні, і що кожен сам створює себе самого.
Столбова Анастасія – студентка Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, яка створює неймовірну красу з різних матеріалів своїми руками.
Анастасія займається такими видами мистецтва як «Світ дизайн» та «Канзаші» вже 5 років. Хоч потяг до прекрасного у неї був із дитинства, нині ж, опанувавши квіткове рукоділля, самостійно вигадує образи, власноруч створює прикраси для волосся та квіткові композиції з цукерками.


Майстриня розповідає, що все почалося ще у школі, коли на уроці з технологій вона побачила картину, вишиту атласними стрічками і їй одразу захотілось створити щось подібне. Через рік Анастасія почала шукати нові напрямки рукоділля і знайшла в Інтернеті статтю про японське мистецтво прикрашання зачісок «Канзаши».
Свої вироби майстриня придумує сама, або ж дивиться варіанти у всесвітній мережі.
На сьогоднішній день дівчина володіє різними техніками  створення прикрас, інтер’єрних композицій та різних аксесуарів ручної роботи.


З 2016 року  Анастасія очолює арт-клуб «Креатив» в Інституті економіки та бізнес-освіти. Арт-клуб об’єднує творчих особистостей, які прагнуть показати та розвивати свій талант у сфері сучасного образотворчого мистецтва.


Бажаємо юній майстрині творчої пристрасті та  невичерпного натхнення.

Залишити відповідь