Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Студентство – авангард державотворення

24-26 листопада у Київській області відбувся Всеукраїнський форум, спрямований на налагодження співпраці між органами державної влади, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями з питань національно-патріотичного виховання, “Студентство – авангард державотворення”.
Захід організовано Міністерством молоді та спорту спільно з управлінням молодіжної політики та національно- патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації у партнерстві з громадською організацією “Молодіжна антикорупційна агенція”.

Участь у форумі взяли студенти різних навчальних закладів із більшості регіонів України. Вони могли не лише обговорити питання організації та координації інформаційно-просвітницької роботи у сфері національно-патріотичного, а й дізнатися про вклад студентства в процеси українського державотворення.
Учасниками форуму стали також і уманські студенти: Аксьоненко Анастасія(студентка факультету початкової освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини), Король Марія та Рябков Григорій (студенти ННІЕБО Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини), Бойко Володимир (студент факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини), Макаренко Дмитро та Білошкурська Анна(студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г. Шевченка).
Окрім цього, учасники здобули навички вільного та свідомого громадянина, який знає свої права та вміє ними користується, вміє налагоджувати діалог та співпрацювати із органами державної влади, місцевого самоврядування та громадськими об’єднаннями.

A наприкінці форуму учасники напрацювали шість проектів заходів національно-патріотичного виховання для студентської молоді в Україні.

Залишити відповідь