Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ. ЧАСТИНА ІІІ”

Музика – голос душі, що породжує мрію, віру та любов. Для студента історичного факультету -Владислава Тарасюка- музика невід’ємна частина життя.

Ще у 5 класі юний Владислав захоплювався роком, що й дало поштовх навчитися грати на гітарі, завдяки наполегливості через 2 роки хлопець захоплював усіх слухачів своєю майстерністю. За підтримку Владислав дуже вдячний своїй мамі, яка допомагала здійснитися мрії маленького хлопчика.

«Мене часто запитують, чому саме історичний факультет, чому не пішов далі творчим шляхом, тому хочу відповісти зараз. Я не просто так вступив на історичний факультет. Мені цікава історія нашого народу і сусідніх країн. Круто знати, які події відбувалися ще до твого народження. І коли ти оглядаєш будівлю, при цьому знаєш в якому вона стилі, році та за яких обставин була побудована, складається відчуття, ніби і ти приклав зусилля до її створення» – говорить юнак.

У цього історика є несподіваний талант – він хороший танцюрист. Ми впевнились у цьому на нічних театралізованих екскурсіях «Vitastreet», учасником яких є цей молодий чоловік.

Також, Владислав поділився із нами однією таємницею: «Після 5 років невтомної роботи над володінням музичним інструментом та своїм голосом у мене з’явилася ще одна заповітна мрія – спробувати себе на масштабних талант-шоу «Х-фактор» та «Голос Країни».

Саме тому, ми бажаємо талановитому студенту нашого університету здійснення мрії та успіху у будь-яких починаннях. Бажаємо успіху, Владиславе!

Якщо Ви ще досі не знаєте, що таке «мурашки по шкірі», дорогі читачі, ми хочемо порадити Вам послухати гру на гітарі у виконанні цього юнака.

Залишити відповідь