Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

СТАЖУВАННЯ ДЛЯ МОЛОДІ

Klitschko Foundation відкриває набір на Стажування

Стажування у Klitschko Foundation – це тримісячна програма, спрямована на профорієнтацію студентів 2-4 курсів. Ми створюємо умови, аби дати молодим людям змогу відчути на собі усі етапи працевлаштування: від проходження співбесіди до отримання рекомендацій для наступного місця роботи.

Тривалість стажування – 3 місяці (3 вересня – 30 листопада)
Стажування дає можливість отримати практичний досвід роботи у благодійній організації та розвинути професійні навички у таких сферах, як:

  • зв`язки з громадськістю
  • проектний менеджмент
  • графічний дизайн
  • фандрайзинг соціальних проектів
  • адміністративна робота.

Заповнюй анкету goo.gl/TWHVsh до 19 серпня включно

ЕТАПИ:

19 серпня – заповнення анкети з творчим завданням.

27 серпня – оголошення результатів відбору 50 переможців першого етапу.

1 вересня – тренінг “Active Citizens”. Дружня атмосфера дозволить виявити особисті якості кандидата та навички роботи у команді.

2 вересня – проходження співбесіди. Під час особистого спілкування оцінюватимуться професійні якості та здатність кандидата працювати у формальних умовах. Тільки 20 учасників стануть стажерами Klitschko Foundation.

ГОЛОВНІ ПИТАННЯ:

Чи отримуватиму я платню за роботу?

Стажування – це перш за все навчання. Фонд дає можливість студентам доповнити теоретичні знання практичними навичками. Ти отримаєш безцінний досвід, абсолютно безкоштовно.

Чи матиму я підтвердження проходження стажування?

Кожен кандидат підпише офіційний договір з Фондом Кличко, в якому будуть зазначені його права та обов`язки під час проходження стажування. Успішно закінчивши програму, стажер отримає сертифікат із додатком про виконувані ним обов`язки.

Чи зможу я раніше завершити стажування?

Програма розрахована на термін у 3 місяці. Сертифікат отримають ті, хто пройде стажування до кінця. Стажування передбачає 108 години, відпрацьованих в офісі.В іншому разі договір між сторонами буде розірвано.

Чи потрібен досвід роботи?

Одне із завдань Фонду – допомогти молодим людям отримати перший практичний досвід роботи. Попередня участь в освітніх або соціальних проектах лише додадуть тобі шансів у конкурсі.

Чи має значення спеціальність в університеті?

Спеціальність не має значення, важливіше – твої особисті інтереси і бажання розвиватися у напрямках, що пропонує Фонд.

Чи достатньо я матиму часу, щоб поєднувати навчання і стажування?

Тайм-менеджмент – одна із необхідних навичок успішної людини. Ефективність твого навчання і стажування залежатиме від вміння правильно спланувати свій день.Враховуючи розклад в університеті ти обереш зручні для себе час та дні стажування. Що більше участі ти братимеш у житті Фонду – то більших результатів досягнеш.

Як я отримуватиму завдання?

Завдання формуватимуть керівники Фонду та менеджери проектів. Стажування розраховане на розвиток вже наявних навичок, тому, перш за все, ти отримуватимеш завдання відповідно до навичок, які зазначив у анкеті. Проте багато чого ти робитимеш тут вперше. Врешті, ініціатива завжди вітається!

Яким чином ми будемо вчитися? Як контролюватиметься виконання завдань?

Роль Фонду – дати тобі практичне завдання, твоя – самотужки шукати відповіді. Ми хочемо навчити тебе знаходити креативні рішення проблем, тому не сподівайся отримати поетапну інструкцію. Ми цінуємо зусилля і бажання навчатися, а якісно виконана робота – це твій досвід і привід для рекомендацій.

Чи є особливі правила, на які варто звернути увагу?

Фонд цінує свою репутацію, тому для стажерів у нас є певні правила. Офіс Фонду знаходиться у бізнес-центрі, куди задля безпеки можна потрапити лише з документами та за попередньою домовленістю. Ви отримаєте доступ до їнформації, яка може бути важливою та конфіденційною − її варто залишати у стінах офісу. Ми завжди раді спілкуванню, тому працюємо у форматі відкритого простору, але цінуємо тишу і час кожного.

Чи зможу я отримати роботу у Фонді після стажування? 

У Фонді працює невелика команда, а проектів та ідей щоразу більшає. Є різні варіанти співпраці  з Фондом. Щойно з`являється відкрита вакансія – ми раді запросити наших стажерів на співбесіду. Також є можливість працювати віддалено або над визначеним проектом. Тому стажування – це твій випробувальний термін. Зможеш довести, що поділяєш наші цінності – у тебе є всі шанси приєднатися до команди. Крім того, стажерів, які якнайкраще покажуть себе під час стажування, ми порекомендуємо для наступного місця роботи/стажування.

Детальніше про стажування читай на сайті:goo.gl/FdBKiW

 

 

Залишити відповідь