Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

У СТУДМІСТЕЧКУ УДПУ КИПИТЬ РОБОТА! ПІДГОТОВКА ГУРТОЖИТКІВ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ІДЕ ПОВНИМ ХОДОМ

Завдяки турботі адміністрації університету студентські гуртожитки до початку нового навчального року поповнилися сучасними меблями. За кошти університету придбано значну кількість нових меблів для покращення побуту студентів, щоб ті почувалися у нових для себе умовах, як удома. Закуплено шафи, тумби, полички, столи, стільці та ліжка й матраци для них, на що витрачено майже сто тисяч гривень. Дуже багато зроблено, аби в університетських гуртожитках були більш комфортні умови для навчання та відпочинку студентів, занять улюбленими справами (спорт, художня самодіяльність, творчі захоплення) та комфортабельного побуту. Прокладено нову теплотрасу до обох гуртожитків із застосуванням попередньо ізольованих труб, що значно економить витрати. Встановлено вузол регулювання споживання теплової енергії, завдяки якому можна розумно економити енергоносії, продовжується заміна ламп на енергозберігаючі.

Під час навчання студентів гуртожиток для них стає другою домівкою. Тому адміністрація університету звертає особливу увагу на створення комфортних умов проживання. Приходять батьки, цікавляться, в яких умовах будуть проживати їх діти, відвідують затишні аудиторії, читальні зали, задають питання студентам, які навчаються в університеті і проживають у гуртожитках – адже ніщо так не переконує, як наочний приклад. Власними силами проводять ремонтні роботи у житлових кімнатах та інших приміщеннях гуртожитків. Виконання цих робіт контролюється адміністрацією УДПУ, директором студмістечка. Також в гуртожитку відновлено функціонування комунікації мережі INTERNET. Заплановано капітальні ремонти фасаду гуртожитків одночасно із їх утепленням.

На сьогоднішній день студенти ВУЗу називають гуртожитки сучасними, оскільки на території обох будівель гуртожитків є vi-fi зона, працює читальний зал, перукарня, пральня, переобладнано душові, туалети, місця для миття рук, кімнати для приготування їжі, кімнати для гостей.

ЛЮБІТЬ ТА ДОГЛЯДАЙТЕ ДІМ, В ЯКОМУ ЖИВЕТЕ!

Гуртожитки

ДАЛІ БУДЕ...

 

 

Залишити відповідь