Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

МОЛОДІЖНА КОНФЕРЕНЦІЯ – МОЛОДЬ ДЛЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА

Молодіжна конференція Східного партнерства, що відбудеться з 8 по 9 листопада 2018 року, об’єднає більше 130 учасників, серед яких 90 молодих підприємців, які зацікавлені у розробці нових ідей та навичок, і вирішенні спільних проблем. Конференція організована Форумом громадянського суспільства Східного партнерства, за підтримки Головування Австрії в Раді Європейського Союзу у 2018 році та Регіонального бюро Фонду ім. Фрідріха Еберта “Діалог Східна Європа”.

Ця можливість відкрита для молоді віком від 18 до 30 років з країн Східного партнерства: Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України, а також Європейського Союзу та Туреччини, які прагнуть розпочати власну соціальну або підприємницьку діяльність у широко визначених громадах. Відібрані кандидати з Азербайджану, Білорусі та України також матимуть можливість взяти участь у Школі соціального підприємництва, що відбудеться в Україні з 1 по 7 жовтня 2018 року.

Метою школи є підвищення кваліфікації працівників підприємницької діяльності, можливості працевлаштування, а також розвиток їх участі в економічному житті своїх громад.

Граничний термін подання заявок: 17 серпня 2018 року

Аплікаційна форма:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeVE5FJNPhza7X1hF…/viewform

Більш детальна інформація:
https://eap-csf.eu/eastern-partnership-youth-conference-2…/…

Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України

Залишити відповідь