Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Відомий випускник УДПУ стане…королем)

«КОРОЛЬ  ДЕСЕТРІВ» – саме так називається новий проект, ведучим якого стане випускник УДПУ  Володимир Остапчук –  його знає вся Україна як зіркового телеведучого багатьох теле-шоу, неперевершеного ведучого Євробачення, якого пам’ятаємо у ролі невимушеного і прискіпливого ревізора у програмі «Інспектор. Міста», де він проводив інспекції українських міст і оцінював рівень комфорту життя простих українців у кожному з них, – тепер стане ведучим нового проекту на каналі 1+1 «Король десертів».

Цікаво, що в той час, як Володимира кожен день на знімальному майданчику оточували апетитні десерти, він примудрявся худнути: «За три тижні знімань я схуднув на 7 кг. Напевно, худну за учасників. А якщо серйозно, просто харчуватися почав по-іншому. У нас щільний робочий графік, перерви невеликі – не завжди виходить їсти вчасно і правильно. Тому одна компанія з доставки їжі з найкращим, не побоюся цього слова, дієтологом країни Наталією Самойленко, спеціально для мене, під мою кількість калорій, розробила меню»https://tsn.ua/glamur/veduchiy-korolya-desertiv-ostapchuk-shudnuv-na-7-kg-pid-chas-zniman-proektu-1185564.html

Остапчук зізнається, що захопився кулінарією після народження другої дитини, сина Евана-Олександра. Ведучий активно допомагає дружині на кухні, а приготування страв вже стало його новою пристрастю.
«В моїй родині, як і в будь-якій українській сім’ї, завжди було так: «Як тато сказав, так по-маминому і буде». Так було до народження Остапчука-молодшого кілька місяців тому, доки я не відкрив в собі ще одну любов і хобі – кулінарію. Ви б бачили, які я навчився робити пенкейки і десерти. https://1plus1.ua/ru/snidanok-z-1-1/video/ekskluzivno-dla-snidanku-z-11-volodimir-ostapcuk-pokazav-ak-gotue-pankejki
Взагалі, як людина, яка вперше обпекла пальці і спалила не один корж, можу сказати, що кухня – це більш ніж місце приготування їжі, на кухнях розказують найбільші секрети, шепочуться і зізнаються в почуттях. І як же приємно, що кухня стане новою сценою для мене, як ведучого. Не можу розкрити всього, але точно скажу: вас чекають емоції, пристрасті і гумор. Хоча насправді, це всього лише наша велика кухня, куди ми запросимо мільйони українців». Тож попереду найцікавіше – не пропустіть!!!

Володимир завжди підкреслює, що він – уманчанин і завжди згадує про роки навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, який  дав йому путівку у життя.

ХОЧЕШ БУТИ УСПІШНИМ? ВСТУПАЙ В УДПУ!

 

 

Залишити відповідь