Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“Міс природничо-географічного факультету – 2018”

2 травня в Уманському державному педагогічному університеті відбулося  неймовірне шоу – «Міс природничо-географічного факультету– 2018».

 

За почесне і високе звання  боролися вісім красунь: Бучко Наталія, Москаленко Ніна,Парокінна Юлія, Скрипар Аліна, Курус Софія, Горелкіна Марина, Джога Анна, Любецька Вікторія.

На конкурсі талантів навіть скептичному глядачеві не було чого зауважити, адже дівчата продемонстрували все: від співів і танців до гумористичних сценок та акробатичних номерів. Хвилюючою миттю для самих учасниць став інтелектуальний конкурс, де потрібно було показати не лише правильність, а й креативність відповідей, глибокі знання та свою неповторну індивідуальність. Розважали глядачів неймовірно насиченою програмою. Були і вокальні виступи, і танці, і конкурси.

У загальному підсумку конкурсу титул «Віце-міс» здобула Москаленко Ніна, а омріяну корону і титул «Міс природничо-географічного факультету–2018» виборола Джога Анна. За результатами конкурсу були також визначені переможниці у різних номінаціях» — «Міс досконалість», «Міс ерудиція», «Міс грація», «Міс привабливість», «Міс артистичність», «Міс чарівність».

Дякуємо ініціаторам за прекрасно організований захід, чудовий настрій, а учасницям за їхні старання! 

 

Залишити відповідь