Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“МІС ФІЛОЛОГИНЯ 2018”

“Доброго дня,  пані та панове! Вам неабияк пощастило опинитися у цей чудовий весняний день у прекрасному залі на конкурсі “МІС ФІЛОЛОГИНЯ 2018” , – саме цими словами розпочалось неймовірне свято весни та краси на факультеті української філології в Уманському державному педагогічному університе»ті імені Павла Тичини.

Дев’ять незрівнянних красунь-конкурсанток боролися за високе і почесне звання.

Дівчата презентували дефіле у вечірньому вбранні, станцювали ніжний танець, гідно тримались на інтелектуальному конкурсі та сповна розкривали свої таланти на сцені!

Підводила підсумки та нагороджувала дівчат голова журі та лічильної комісії, Наталія Мамчур – заступник декана з виховної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент.

Перемогу в конкурсі та титул «Міс Філологиня 2018» отримала –Дар’я Куян, студентка ІІІ курс;

«Міс Комунікабельність» –Дар’я Куян ;

«Міс Інтернет» – Катерина Максименко;

«Міс Глядацьких Симпатій» – Анна Шапаренко.

За результатами конкурсу були також визначені переможниці у різних номінаціях» — «Міс досконалість», «Міс ерудиція», «Міс грація», «Міс привабливість», «Міс артистичність», «Міс чарівність».

Благодійник конкурс «Міс філологиня 2018»  став справжнім втіленням краси молодості, українських традицій, рідної мови, інтелекту та творчості, духовності та патріотизму.

Залишити відповідь