Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

IV Фестиваль творчості «Рівні між собою ми, будемо разом Я і Ти»

«Народжується мрія, сенс і мета, а в подарунок – крила, натхнення і свято!» – такими словами розпочався благодійний фестиваль творчості, що відбувся 14 грудня в актовій залі університету.

Маленькі глядачі встигли побувати з Алісою у країні чудес, наздогнати Білого Кролика, потанцювати з Котиком, побачити блакитні троянди. А відкрили завісу у світ чарівності і мрій студенти факультету соціальної та психологічної освіти Анна Хоменко та Сергій Бондар спільно з хореографічним колективом «Візаві» під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента Андрощук Людмили Михайлівни.

У фестивалі взяли участь діти з обмеженими можливостями із Центру ранньої реабілітації «Пролісок», студенти факультету соціальної та психологічної освіти та студенти-інваліди, які навчаються в університеті, учні міських та районних шкіл.

Наприкінці фестивалю начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко  вручила всім учасникам свята чудові подарунки.

Не переставайте вірити у здійснення своїх мрій! Навіть у сірих буднях є багато чудесного. Головне  – це вміти бачити дива!!!

Залишити відповідь