Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“Студентство – авангард державотворення” – візьми участь у Всеукранському форумі!

24 – 26 листопада 2017 року в передмісті Києва відбудеться Всеукраїнський форум, спрямований на налагодження співпраці між органами державної влади, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями з питань національно-патріотичного виховання, “Студентство – авангард державотворення”

Протягом трьох днів учасники форуму поринуть у минуле, щоб дізнатися краще історію революцій в Україні та проаналізують вплив студентства на революції, які дали поштовх до формування свідомості вільного українця, поспілкуються із революціонерами, учасниками Революції на граніті, Україна без Кучми, Помаранчевої революції та Революції Гідності. Дізнаються про особливості адвокаційних кампаній , поетапність їх реалізації, обговорять інші дієві механізми налагодження діалогу між представниками громадянського суспільства та органів державної влади. Окрім цього здобудуть навички вільного та свідомого громадянина, який знає свої права та ними користується, вміє налагоджувати діалог та співпрацювати із органами державної влади, місцевого самоврядування та громадських об’єднань . Наприкінці Форуму учасники також напрацюють своє бачення розвитку національно-патріотичного виховання студентської молоді в Україні. Спікерами та модераторами форуму будуть практики, які довгий час уже працюють над формуванням свідомого громадянського суспільства.
Учасники заходу будуть забезпеченні поселенням, харчуванням та роздатковими матеріалами, також організатори заходу забезпечують проїзд з м. Києва до місця проведення заходу та з місця проведення до м. Києва.

Витрати учасників до м. Київ та у зворотньому напрямку за рахунок відряджаючої сторони. До участі у форумі запрошуються студентська молодь з усієї України.
Організаторами форуму є Мiнiстерство молоді та спорту України спільно з Київською обласною державною адміністрацією у партнерстві з ГО ” Молодіжна антикорупційна агенція”.
Контактна особа:

Вікторія Сісецька тел. +38063-624-97-19 https://www.facebook.com/viktoria.sisetska

Заповнити анкету за цим посиланням –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeufU7HkaZDY2MHd0dPqDZp9rdhz8M0G4qLzdhMZf6Af75jQw/viewform

Залишити відповідь