Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Open Youth Forum

Open Youth Forum – молодіжний форум, метою якого є об’єднання активної молоді з власною ідеєю та баченням її реалізації.

Open Youth Forum – молодіжний форум, метою якого є об’єднання активної молоді з власною ідеєю та баченням її реалізації в проектах, які змінять Україну на краще. Цей форум важливо провести, аби допомогти молоді теоретичними та практичними навичками у реалізації проектів, а також для знайомства один з одним та фахівцями, які можуть допомогти в прагненнях молоді.

Глобальна місія – створити позитивні зміни в країні та світі.

Місія: об’єднання активної молоді з власною ідеєю та баченням її реалізації в проектах, які створять позитивні зміни в Україні та світі. Допомогою для втілення цієї мети стануть теоретичні та практичні навички в створенні, плануванні та реалізації проектів, які отримають учасники на Open Youth Forum 2017.

Вік учасників: 16-20 років.
Вимоги: метою Open Youth Forum 2017 передбачено, що участь братиме активна молодь, яка вже має свої ідеї щодо проектів та бачення їх реалізації – 80%, а також молоді люди, які змоделювали приблизну ідею та бачення її реалізації для участі в форумі та надалі також організовуватимуть проекти – 20%.

Реєстрація за посиланням.

Залишити відповідь