Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Молодіжний дипломатичний форум від GAVA

Молодіжна дипломатична подія, де близько 100 молодих людей, спілкуватимуться, дискутуватимуть і співпрацюватимуть з відомими дипломатами, бізнесменами, аналітиками та журналістами з приводу конкретних тем.

Де: Чернігів, Україна

Коли: 28-29 липня

Дедлайн подачі: 26.07.2017

Вартість: безкоштовно

Молодіжний дипломатичний форум (Youth Diplomacy Forum) – це молодіжна дипломатична поді, де близько 100 молодих людей, пройшовши суворий відбір, напряму спілкуватимуться, дискутуватимуть і співпрацюватимуть з відомими дипломатами, бізнесменами, аналітиками та журналістами з приводу конкретних тем, що вже мають або незабаром матимуть великий політичний, економічний, дипломатичний, екологічний і технологічний впливи на Україну та всю світову спільноту.

В комітетах учасники форуму, беручи за основу реально існуючі ресурси, умови й світові тенденції, власноруч створюватимуть пропозиції по вирішенню конкретних проблем у рамках теми свого комітету для всіх присутніх делегатів.

Вони повинні зуміти презентувати й захистити їх перед всіма присутніми за вкрай обмежений період часу, ведучи перемовини, дебати й вирішуючи конфронтації з іншими учасниками.

Подати заявку: http://bit.ly/2uSRvvl

Залишити відповідь