Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Підприємець і письменник Кріс Дессі ділиться рішеннями, які помітно підвищують енергію і задоволення від життя

Банальності вам не допоможуть.
Я знаю, я відчув це на собі. Вони тільки розчаровують.
Дій! Живи сьогоднішнім днем! Мотивуй себе!

Ні, мене більше цікавить, як ми можемо радикально поліпшити наше життя. Як підтримувати реальну мотивацію? Як зберігати гіперефективність? Як бути щасливими на роботі? Як отримувати справжнє задоволення, розвиваючи найпривабливіші аспекти особистості?

Не зациклюйтеся на тому, «як» ви будете щось робити

Чотири роки тому, коли я відкрив своє агентство Silverback Social, я просто зробив це. Я знав, що хочу відкрити digital-агентство, яке працює з соціальними медіа. Я поняття не мав, як це зробити.

Я до цих пір викреслюю слово «як» з більшості завдань агентства. Ми продовжуємо рости, показувати високу продуктивність, досягаємо успіху в кожному починанні, завойовуємо нагороди і працюємо з дуже цікавими клієнтами.

Зацикленість на питанні «як» приведе вас тільки до паніки. Визначте точно своє «чому», але відпустіть «як».

Вкладайте в одяг, який добре сидить. Та, серйозно

Усі мої сорочки і костюми пошиті на замовлення. Це не настільки екстравагантно, як може прозвучати. Ви можете замовити одяг на замовлення приблизно за тією ж ціною, що на розпродажі Banana Republic. Просто доведеться почекати, поки одяг буде доставлений ​​вам після того, як знімуть мірки.

Коли у вас є одяг, який добре сидить, ви відчуваєте себе краще. Коли ви відчуваєте себе краще, ви працюєте краще. Ви позбавлені від ранкового стресу, пов’язаного з вибором підходящої сорочки, і це вивільняє психічну енергію.

Я можу взяти будь-яку сорочку з шафи, знаючи, що вона сидить ідеально, і я буду чудово почуватися і чудово виглядати протягом всього дня. Це може здатися поверхневим, але я вважаю, що це допомагає мені робити все на відмінно.

Медитуйте

Медитація допомагає зменшити стрес, поліпшити концентрацію і збільшити щастя. Але вам не потрібно продавати всі свої пожитки і жити в печері, щоб медитувати. Медитація може бути якою завгодно.

Сьогодні, коли будете мити руки, сповільніться і насправді задумайтеся про те, як ви миєте руки. Відчуйте воду. Відчуйте аромат мила. Насолоджуйтеся цим. Ви медитуєте!

Усвідомте, що ваші думки і почуття — не ви. Визнання, що ви думаєте, — це потужний спосіб відокремити себе від цієї думки.

Купуйте високий стіл

Ми всі читали новини і чули бурчання про те, як погано сидіти весь день. «Це гірше, ніж куріння», — і так далі. Я думаю, що мій новий високий стіл, за яким можна працювати стоячи, може бути здоровою альтернативою.

Утім, я розумію, що тут можна сильно перестаратися. U.S. News Health пише, що в деяких випадках високі столи можуть принести більше шкоди, ніж користі. У чому суть? Не можна стояти на місці цілий день. Міняйте позиції протягом дня. Крім того, деякі завдання краще виконувати сидячи.

Відкладайте в сторону електронні пристрої

Я турбуюся про вплив електронних пристроїв на моїх дітей. Кращий спосіб вирішити цю проблему — викроювати ігровий час без будь-яких девайсів. Це означає, що я відкладаю в сторону і свій iPhone теж.

Моїм дівчаткам 8 і 5. Нещодавно моя 5-річна дочка вирішила спробувати пограти зі мною в гольф. Їй сподобалося. Тільки ми вдвох, і мені не потрібно розриватися і відволікатися ні на що інше.

Я відчув, як рефлекторно потягнувся за iPhone, щоб сфотографувати її гру. Але замість цього я став смакувати момент. Нам не потрібно документувати кожну годину життя. У той же день у мене і моєї 8-річної дочки була танцювальна вечірка. Ми танцювали і співали «Бітлз». Ми крутилися, співали і хіхікали.

Ніякої електроніки не потрібно. Просто мої власні маленькі особисті спогади про моїх дівчаток. Думка про це змушує моє серце битися сильніше. Радикальне покращення життя!

Вставайте рано

Я ненавиджу ранок. Насправді. Настільки, що в день мого весілля мій брат, виголошуючи промову боярина, пригадав мою нездатність прокидатися по будильнику. Натовп реготав. Супер.

Переваги раннього пробудження величезні. Для мене це, у першу чергу, самовладання, і потім усе інше. Прокидаючись рано, я контролюю свій день. Тепер я регулярно прокидаюся о 5 ранку, щоб попрацювати. Я вважаю, що в цей час доби мені думається найкраще.

Хоча мені це і не подобається, але я знаю, що гіперпродуктивний вранці. Я використовую програми на кшталт Sleep Cycle, щоб впоратися зі звичною огидою до раннього пробудження.

Читайте більше

Читання може поліпшити навички вирішення проблем, розширити словниковий запас і навіть прищепити нові способи мислення. Якщо ви відчуваєте, що у вас немає часу на читання, слухайте аудіокниги. Якщо аудіокниги занадто стомлюють вас, спробуйте освітні подкасти або TED talks.

Насправді потрібно відійти від поп-культури і новин в якості розваги, які наганяють страх. Потрібно, щоб ви збагачували свій мозок і кидали йому виклик, щоб він не німів і не перезбуджувався.

Поживіть в іншому місті хоча би раз в житті

Коли мені було 20 років, я навчався в бельгійському місті Льовен, а також відвідав 14 країн. Ця подорож дозволила мені домогтися прориву в тому, що неможливо оцінити. Я навчився знаходити шлях з аеропорту, від залізничної станції або автобусного терміналу без пригод. Я їв різні продукти і знайомився з різними релігіями.

Поінформованість, освіта і повага до інших культур колосально поліпшить ваше життя. Це також допоможе розширити ваш бізнес і соціальні зв’язки. Коли мені було 26, з’явилася можливість жити і працювати в Лондоні. Оскільки я уже подорожував раніше, я вхопився за цей шанс. Моя кар’єра після цього злетіла, і я зміг заробити більше, ніж коли-небудь бачив у своєму короткому робочому житті.

Пишіть

Можливість ділитися думками — це потужно. Почніть з блогу або створіть акаунт на LinkedIn або Medium. Я написав свій перший пост в блозі і заробив гроші. Я також використав письменство, щоб привернути увагу нових клієнтів, нову роботу і телевізійну кар’єру.

Пишіть кожного дня, діліться тим, що ви знаєте. Якщо ви не хочете ділитися своїми думками з усім світом, заведіть щоденник.

Я почав вести щоденник, коли мені було 19 років і я подорожував по Європі. Зараз я читаю свої записи дочкам замість казок на ніч.

Дозвольте собі бути вразливими

Я екстраординарний базіка. Деяких людей це не влаштовує. І знаєте що? Я не хочу спілкуватися з цими людьми. Так я влаштований, і я не збираюся мінятися тільки тому, що вам це не подобається.

Я пишу в блог про все, від моєї родини до мого вбитого друга. Уразливість в житті і бізнесі культивує довіру.

Ніякого лицемірства, тільки ви — без фільтрів. Спробуйте. Ризикніть.

Залишити відповідь