Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Оживіть свого внутрішнього Пікассо за допомогою Google

Компанія Google випустила додаток AutoDraw для швидкого створення простих картинок. Програма розпізнає малюнки від руки і перетворює каракулі (як ви їх називаєте) у досить таки непогані зображення. Завдяки AutoDraw ви “можете створити листівку до дня народження або запрошення на вечірку так само швидко, як і все інше в інтернеті”, — говорять у Google.

Google AutoDraw — безкоштовний і простий у використанні додаток, з яким можна працювати на будь-якому пристрої. Просто намалюйте будь-який предмет — система намагатиметься його розпізнати, а потім запропонує на вибір чимало варіантів, які намальовані художниками. При цьому, якщо ви відчуєте, що ваш варіант кращий, ніж той, що пропонує бот ви можете вимкнути систему автозаміни і залишити власний твір мистецтва.

У демонстраційному відео безпосередньо показано як користувач малює просту фігуру на вільному полі, а система намагається відгадати, що він малює. Уже після перших ліній на панелі інструментів з’являються пропозиції щодо намальованого, дозволяючи одним доторком створити щось візуально привабливе.

А що вийшло у вас? Завантажуйте свої картинки і діліться разом з нами. Ми ж всі тут Малевичі, еге ж?

Залишити відповідь