Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Дайджест можливостей квітня

Uman Travel – туристичний проект для молоді

Якщо ти ще не був, але завжди хотів побувати в Софіївці, прогулятися підземеллями, де, за легендою, свої скарби ховали гайдамаки – подавайся на участь у проекті Uman Travel. Це три дні незабутнього відпочинку в Умані, цікаві екскурсії, тренінги та майстер-класи. До участі запрошуються: журналісти, громадські діячі та творчі особистості віком від 18 до 28 років, що мають зв’язки зі ЗМІ свого міста. Для участі в проекті заповнюй анкету.

Умови: організатори забезпечують проживання, харчування та навчальні матеріали
Коли, де: 27 – 29 квітня, Україна
Дедлайн: 10 квітня

Миротворчий табір на Шрі-Ланці, бізнес-форум у Аргентині та довготривале волонтерство в Іспанії.

Волонтерство в Італії

Харківська організація «Стелла» шукає волонтера на довготривалий волонтерський проект у соціальному секторі Італії. Серед обов’язків добровольця – офісна робота та допомога в організації різноманітних заходів. Для подачі заповни аплікаційну форму.

Умови: усі витрати на проживання харчування, страхування та тревел-кошти відшкодовуються, додатково волонтеру виплачуються кишенькові гроші
Коли, де: 9 жовтня 2017– 9 жовтня 2018, Італія
Дедлайн: 30 березня

Літня школа Regulation of Local Public Services

Мотивована молодь запрошується на літню школу в галузі публічного адміністрування, що відбудеться в Італії. За інформацією організаторів, реєстрація та проживання протягом школи для учасників з України безкоштовні. Програму шукай за посиланням.

Умови: участь і проживання протягом школи для українців безкоштовні
Коли, де: 4 – 15 вересня 2017 року, Турин, Італія
Дедлайн: 5 червня

Вишеградська літня школа

Студенти, аспіранти, молоді професіонали запрошуються до участі у Вишеградській літній школі. Її мета – поглиблення знань про глобальні та регіональні виклики, подолання стереотипів, зав’язування нових контактів.

Умови: проживання та навчальні матеріали забезпечують організатори. Участь у школі – 125 євро, учасники також самостійно оплачують дорогу
Коли, де: 2 – 15 липня 2017 року, Польща
Дедлайн: 31 березня

Волонтер для роботи з дітьми у Німеччині

Довготривалий волонтерський проект у Daycare Kita SieKids у Німеччині. Основна робота волонтера – різноманітна праця з дітьми. Резюме та мотиваційний лист надсилай на z.vacora@awo-reisen.de, копію – на evs@ngo-stella.org.

Умови: стандартні для проектів ЄВС, усі витрати на проживання харчування, страхування та тревел-кошти відшкодовує Єврокомісія, додатково волонтеру виплачуються кишенькові гроші
Коли, де: 1 жовтня 2017 – 30 вересня 2018, Німеччина
Дедлайн: 2 квітня

Симпозіум від Women In International Security

Організація WIIS (Women In International Security) організовує п’ятиденний симпозіум для молоді у Вашингтоні, США. Симпозіум присвячений вивченню питання міжнародної безпеки з гендерної точки зору і збере студентів з різних країн.

Під час симпозіуму учасники зможуть відвідати лекції, семінари та дискусії з питань гендерних аспектів у міжнародній безпеці. У фокусі будуть регіональні та транснаціональні питання, наприклад: тероризм, міграція, миротворчі операції. Учасники на власному досвіді пізнають нюанси роботи урядових та міжнародних організацій, аналітичних центрів. У симпозіумі можуть брати участь:

  • студенти, які навчаються в магістратурі або аспірантурі на програмах: міжнародні відносини, безпека, гендерна рівність, антропологія, політологія, міжнародний розвиток і суміжні дисципліни. Студенти, які подаються на магістратуру або аспірантуру на наступний академічний рік, також можуть подавати заявку;
  • студенти віком від 25 до 40 років;
  • кандидати, які відмінно володіють англійською мовою.

Для участі в симпозіумі необхідно подати заявку, резюме, фотографію, 2 рекомендаційні листи, мотиваційний лист, у якому вказати, чому кандидат зацікавлений у симпозіумі і як це вплине на його подальшу кар’єру.

Умови: організатори покривають учасникам витрати транспорт і проживання
Коли, де: 12 – 19 листопада, США
Дедлайн: 1 червня

Молодіжний миротворчий табір на Шрі-Ланці

Глобальний молодіжний миротворчий табір на Шрі-Ланці на тему «Виховання молодих лідерів для просування світи у світі». Учасники отримають можливість співпрацювати та ділитися досвідом з молодими миротворцями з усього світу, відвідувати семінари, тренінги та лекції. У таборі можуть брати участь студенти, молоді лідери, професіонали, чия робота спрямована на створення міцних сімей і здорового суспільства. Для участі у таборі необхідно заповнити заявку.

Умови: плата за участь в таборі становить 250 $. У цю вартість входять проживання, харчування, транспортні витрати в рамках програми, семінари та тренінги, екскурсії та культурні заходи, навчання та література, сертифікат після закінчення програми
Коли, де: 4 – 8 травня, Шрі-Ланка
Дедлайн: 21 квітня

Бізнес-форум у Аргентині

Місія форуму – зібрати сучасних і майбутніх лідерів незалежно від освіти та національності. На форумі будуть присутні видатні лідери бізнесу, академічного й інтелектуального світу з Аргентини й інших країн. Вони проведуть 3 дні разом з 100 видатними студентами з усього світу у діалозі, направленому на побудову реальних цінностей сталого розвитку.

Участь можуть брати кандидати, які народилися після 1 січня 1991 року, є студентами бакалаврату, магістратури, аспірантури чи кандидати, які закінчили університет у 2016 або 2017 роках. Робочі мови форуму – англійська й іспанська. Для участі у форумі необхідно заповнити заявку та написати мотиваційний лист.

Умови: організатори оплачують учасникам форуму транспортні витрати з аеропорту і в аеропорт, харчування, участь у всіх заходах форуму, проживання
Коли, де: 3 – 5 серпня, Аргентина
Дедлайн: 16 квітня

Літня школа від University of Pennsylvania

Літня програма University of Pennsylvania – це інтенсивний курс навчання, що складається з лекцій, обговорень у групах, роботи в лабораторіях і екскурсій.
Стати учасником літньої програми можуть учні 9 – 11 класів і випускники школи, які відповідають вимогам:

  • середній бал не менше 3,3;
  • відмінні знання англійської мови;
  • хороші рекомендації;
  • велика кількість позакласних інтересів.

Заявка на участь подається онлайн. Для участі в школі необхідно заповнити заявку, написати мотиваційний лист, додати виписку з оцінками, рекомендаційний лист, результати тестів на знання англійської (TOEFL або IELTS) і сплатити реєстраційний внесок – 75 $.

Умови: участь у школі платна, детальну інформацію шукай на сайті програми (http://www.sas.upenn.edu/summer/programs/high-school)
Коли, де: 10 липня – 22 липня 2017 року або 22 липня – 5 серпня 2017 року, США
Дедлайн: 15 травня

Стань волонтером у Іспанії

Ще одна можливість довготривалого волонтерства у сонячній Іспанії. Робота добровольця – в освітньому та соціальному секторі. Детальний опис проекту англійською шукай за посиланням.

Умови: стандартні для проектів ЄВС, усі витрати на проживання харчування, страхування та тревел-кошти відшкодовує Єврокомісія, додатково волонтеру виплачуються кишенькові гроші
Коли, де: 01 вересня 2017 року – 31 серпня 2018, Іспанія
Дедлайн: 5 квітня

 

Залишити відповідь