Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Студвей-можливості – дайджест конкурсів на лютий

Інтернаціональний конкурс для дизайнерів, премія за соціальну рекламу на тему дискримінації та нагорода за надихаюче тревел-фото.

Фотоконкурс «Istanbul Photo Awards»

Стамбульський конкурс документальної фотографії приймає роботи (як окремі знимки, так і серії) в шести категоріях. Серед членів журі – спортивний фотограф Getty Images Кемерон Спенсер і голова відділу фотографії журналу National Geographic Сара Лін. Серед робіт переможців буде обрана краща фоторобота, автор якої отримає додатковий приз – $ 10 000. Роботи фотографів, молодших 28 років, оцінюються окремо: автор найкращої з них отримає винагороду $ 3 000.

Приз: $ 8 000 – за перше місце, $ 5 000 – за друге і $ 3 000 – за третє місце в кожній категорії
Дедлайн: 31 січня.

Food Photographer of the Year

Конкурс «фуд-фотографії». Цього року заявки приймаються в 22 категоріях, серед яких – спеціальний приз Fujifilm за інновації. Журі, яке складається з шеф-кухарів, видавців, фотографів, підприємців і письменників, очолить журналіст і кулінарний критик Джей Рейнер. Участь у конкурсі платна: £ 25 – за п’ять фотографій, по £ 5 – за кожну додаткову.

Приз: £ 5 000 – гран-прі, £ 1 000 – для переможців в категоріях.
Дедлайн: 5 лютого.

Поїздка на конференцію у Берлін

Конкурс на участь у проекті «Система координат» Лабораторія і конференція в Берліні. До участі в проекті запрошують фахівців з країн пострадянського простору та Східної Європи: кураторів, художників, архітекторів, арт-критиків, урбаністів, соціологів, філософів, культурологів, антропологів і міських активістів. Програма передбачає участь в п’ятиденній лабораторії і дводенній конференції. Загальний час перебування учасників в Берліні – 1 тиждень у травні 2017.

В заявці на участь має бути: мотивація участі в проекті і сфера інтересів; професійний профіль (CV); проект для презентації та обговорення в рамках лабораторії (це може бути як реалізований, так і проект, який знаходиться в розробці) – практичний (художній, кураторський) проект або теоретичне дослідження; тема пропонованого майстер-класу в рамках лабораторії (за бажанням); тема і формат публічного виступу на конференції – презентація проекту / доповідь / лекція / показ фільму (за бажанням).

Знання англійської мови – обов’язкове, всі доповіді / презентації / дискусії / майстер-класи та інші заходи проекту будуть проводитися англійською мовою.

Приз: поїздка на конференцію у Берлін.
Дедлайн: 1 лютого.

Інтернаціональний конкурс стартапів

Global Startup Challenge – це онлайн-змагання для підприємців-початківців з усього світу. Кандидатам необхідно запропонувати стартап та пояснити, чому він буде корисним; в заявці також необхідно описати проблему і запропонувати її вирішення. Стартап повинен мати вигляд бізнес-моделі (це може бути соціальний бізнес, не приймаються заявки від неурядових організацій і некомерційних організацій); тривати не довше 3-х років. У заявці на конкурс треба описати проблему, запропонувати вирішення, розповісти про себе і про команду та за бажанням додати презентацію та відео.

Приз: автори найкращих стартапів стануть учасниками великого заходу, присвяченому стартапу «Ship». Відбуватиметься це дійство у Фінляндії (поїздка повністю оплачувана для трьох фіналістів). Додатково – призи та приватне наставництво.
Дедлайн: 26 лютого.

Конкурс Instagram-фото «Есоokо» від Docudays UA

Публікуйте власні фото на Instagram-платформі із хештегами #eсоokо та #DocudaysUA (фотографія та супровідний текст), які документують шкідливий вплив людської діяльності на довкілля в Україні та/або показують шляхи вирішення екологічних проблем. Відбіркова комісія обере найкращі роботи, які будуть надруковані та виставлені в рамках Docudays UA-2017.

Приз: цінні подарунки; кращі роботи будуть виставлені в рамках Docudays UA-2017.
Дедлайн: 15 лютого.

Конкурс з інтер’єрного дизайну «Get me to the top»

Молодіжний конкурс «Get me to the top» – національний щорічний конкурс для студентів професійних ВНЗ України. Взяти участь у конкурсі просто – потрібно завантажити на сторінці конкурсу один або декілька проектів до будь-якої з трьох категорій: приватний простір, публічний простір, дизайн продукту.

Приз: переможець отримає три місяці інтернатури у провідній британській студії дизайну (всі витрати компенсуються організаторами). Переможці кожної з категорій отримають можливість пройти шестимісячне стажування денної або дистанційної форм із заробітною платою в українській компанії, яка здійснюватиме патронат над учасниками конкурсу. Також переможці отримають почесне членство в міжнародній Британській асоціації дизайну (SBID), яке буде діяти протягом року, а їхні проекти будуть опубліковані у відповідному випуску журналу eSociety (офіційний журнал Асоціації британського і міжнародного дизайну).
Дедлайн: 31 січня.

Конкурс соцреклами про дискримінацію на роботі

Конкурс соціальної відеореклами на тему дискримінації. Створи відеоролик про дискримінацію на роботі та/або стереотипи, які стають причиною дискримінації та надішли організаторам. Тривалість ролика – до 1 хв.

Приз: призовий фонд – 80 000 грн: 1 місце – 35 000 грн, 2 місце – 20 000 грн, 3 місце – 15 000 грн.
Дедлайн: 10 березня.

Fine Art Photo Awards

Конкурс художньої фотографії. До участі приймаються як окремі фото, так і серії фотографій в двадцяти категоріях. Участь у конкурсі платна: $ 20-25 – для любителів, $ 25-30 – для професіоналів.

Приз: $ 3 000 – для переможця серед професіоналів; $ 2 000 – серед любителів.
Дедлайн: 19 лютого.

In Conflict Photography Prize

Фотоконкурс на тему конфліктів у світі. До участі приймаються як окремі фото, так і фотопроекти (до 10 зображень).

Приз: € 2 500 та € 1 500 – за два найкращі проекти, € 1 000 – за краще фото.
Дедлайн: 28 лютого

Конкурс тревел-фотографії

Конкурс тревел-фотографії у чотирьох категоріях: «Пейзаж», «Люди і культура», «Вулиці» та «Документуючи подорожі». Фотографії переможців і 45 кращих фоторобіт конкурсу будуть виставлені в White Box Gallery в Куала-Лумпурі з 27 квітня по 7 травня 2017 року.

Приз: $ 6 000 – гран-прі, $ 1 000 – для переможців в категоріях, а також поїздка в Куала-Лумпур.
Дедлайн: 6 березня.

Конкурс для дизайнерів «Best in Design»

Один із найбільших дизайнерських конкурсів у Центральній Європі. Для участі необхідно подати свій дизайн-проект в одній з категорій: дизайн продукту; дизайн в промисловій сфері; дизайн в сфері моди; дизайн в сфері комунікації.

Приз: гран-прі – € 4,000 + можливість стажуватися в дизайнерській компанії. За 1 місце – € 1,000 + можливість стажуватися в дизайнерській компанії. За 2 місце – € 300. За 3 місце – € 200.
Дедлайн: 13 лютого.

Залишити відповідь