Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

СТУДЕНТКА ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ МАСЛЮЧЕНКО ЮЛІЯ ЗАВОЮВАЛА ПОЧЕСНЕ ІІ МІСЦЕ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ З ГУМАННОЇ ПЕДАГОГІКИ «КОЖНА ДИТИНА – НАЦІОНАЛЬНЕ НАДБАННЯ КРАЇНИ І ДЕРЖАВИ»

12-14 грудня у Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс з гуманної педагогіки «Кожна дитина – національне надбання країни і держави». Фестиваль відбувався у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Програма фестивалю була цікавою та насиченою.

Кандидат філологічних наук, доцент кафедри гуманітарної освіти Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної  освіти Богосвятська А.М. провела майстер-клас на тему «Духовний код української педагогіки. Вчимося у Г.С. Сковороди».  Ще один майстер-клас інтегрованих підсумкових батьківських зборів провела вихователь ГПД Львівської НВК Школа-ДНЗ «Дзвіночок», Маковецька К.М.

Для учасників фестивалю була проведена екскурсія вулицями середньовічного Львову, в тому числі й тематична екскурсія храмами «Духовні святині Львову», а також костюмована екскурсія з факелами нічним Львовом у супроводі Львівського театру історичних мініатюр та перегляд вистав провідних Львівських театрів.

Найбільш напруженим та насиченим пунктом у програмі фестивалю були конкурси творчих робіт, у якому взяли участь 23 фіналісти, які показували майстер-класи своєї педагогічної майстерності. У цьому змаганні однією із кращих фіналістів за одностайним рішенням журі конкурсу була визнана студентка ІІ курсу фізико-математичного факультету Маслюченко Юлія, яка  виборола почесне ІІ місце, поступившись лише Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету.

Вітаємо Юлію Маслюченко та бажаємо їй успіхів в подальших звершеннях!

Залишити відповідь