Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

“Козацькі забави” на факультеті початкової освіти

Вже стало традицією нашого факультету, щороку у грудні, присвячуючи ці заходи дню української армії, проводити “Козацькі ігри”. Тому 9 грудня у спортивному залі університету зібралась активні та спортивні студенти на цікаву розважально-спортивну гру “Козацькі забави”, яка цього року пройшла під гаслом “Козак — слабкому захисник! Цінувати силу звик!”

Для оцінювання та обрання переможців запрошено кваліфіковане журі конкурсу-гри: голова журі — декан факультету початкової освіти Якимчук Б.А., члени журі: заступник декана з виховної роботи Добридень А.В. та відповідальна за сайт факультету Шкуренко О.В.

Учасники гри, яких було 18 осіб, поділилися на три козацькі курені, по 6 осіб та обрали, за власною подобою собі назви – “Галактикус”, “Козацький рід” та “Отаман”.

Цікаві конкурси та розваги підібрала студдекан факультету Катерина Карачинецька, а також подбала про інвентар до конкурсів. Катерина виступила ведучою конкурсів та докладно пояснювала інструкцію виконання естафет та вправ.

Серед конкурсів найцікавішими виявилися: “Посадка та збирання картоплі”, “Козацька кмітливість”, “Як козаки через річку переправлялись”, “Втеча полоненого козака з полону”, “Як козак їсть, так і працює”.

Відзначимо гарні знання про козацтво, які виявили учасники гри під час Інтелектуальної вікторини.

Вболівальники, активно підтримували своїх однокурсників та друзів.

За підсумками конкурсів команди нагородженні грамотами, які вручив декан факультету Борис Якимчук та заохочувальний приз.

Вітаємо з перемогою команду “Галактикус” та отриманим І місцем у змаганнях!

Відзначимо, що ІІ місце посіла команда “Отаман”, а ІІІ – “Козацький рід”

Бажаємо нашим “козакам” міцного здоров’я, справжньої козацької сили та мужності, а також гетьманської мудрості.

Залишити відповідь