Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

Студентці 35 групи мистецько-педагогічного факультету Ганні Літвіновій 19 років. Дівчина із 10 років займається живописом і мріє стати відомою художницею. Однак її мрія сьогодні здається нездійсненною – прогресуюча важка хвороба (спінально-м’язова атрофія) не дає Ганні не тільки ходити і стояти, а навіть сидіти. Жахливий біль у спині не проходить протягом усього дня і без сторонньої допомоги дівчина не може навіть підняти руки над головою.

– Лікарі не виключають ймовірність моєї смерті в межах 5-10 років. Але ще раніше я буду змушена перестати творити, що лякає мене не менше, ніж смерть. Адже творчість ‒ сенс мого життя, ‒ розповідає Ганна.

ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

Допомогти Ганні може операція з корекції хребта, яку готові зробити в клініці Ортон (Фінляндія). Її вартість – 46000 євро. Ця сума не підйомна для родини Літвінових.

Шановні колеги та студенти! Ганні потрібна наша допомога, допомога людей, які готові разом боротися за ЖИТТЯ. Спільними зусиллями подаруймо дівчині шанс одужати і втілити в життя благородну мрію – стати справжнім художником! Не будьмо байдужими!

ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

ДОПОМОЖЕМО РАЗОМ!

Бажаючі допомогти Ганні Літвіновій можуть звертатися в деканат мистецько-педагогічного факультету або переказати кошти на карту ПриватБанку (розрахунковий рахунок: 5168 7572 3045 5539, отримувач – Літвинова Олена).

Хай не збідніє рука благодійника!

Залишити відповідь