Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

МУЗИЧНИЙ ПОДАРУНОК СТУДЕНТАМ УДПУ ВІД ВИПУСКНИКІВ

Традиційно щосереди в нашому університеті організовуються кіноперегляди. Однак цього тижня все було набагато цікавіше: у рамках проведення «Тижня студента» святковий кіноперегляд доповнився музичним подарунком від випускників. У гості до рідного університету завітали вокальний гурт “Схід Сонця” та Олег Універсал.

МУЗИЧНИЙ ПОДАРУНОК СТУДЕНТАМ УДПУ ВІД ВИПУСКНИКІВ

МУЗИЧНИЙ ПОДАРУНОК СТУДЕНТАМ УДПУ ВІД ВИПУСКНИКІВ

МУЗИЧНИЙ ПОДАРУНОК СТУДЕНТАМ УДПУ ВІД ВИПУСКНИКІВ

Колектив «Схід Сонця» у складі Ігора Квітченка, Сергія Цюри, Віталія Коваленка, Тетяни Мазур, Артема Шнайдера відкрив музичну частину заходу. Гурт виконав акапельно пісні різних музичних жанрів і наповнив глядацьку залу позитивною енергетикою та гарним настроєм.

Презентуючи присутнім свою програму, музиканти запросили усіх бажаючих на великий концерт, який відбудеться у міському будинку культури 27 листопада о 19 год. за участю Олега Універсала, вокального гурту “Схід Сонця” та Сашка Лірника.

Олег Універсал, котрий продовжив виступ – музикант, дипломант Книги Рекордів України. Ця людина надзвичайно цікава, неординарна та унікальна. Більше того, Універсал – це не тільки прізвище Олега, його по праву можна назвати «універсалом», «людиною-оркестром», яка грає на 10-ти музичних інструментах одночасно, замінивши повноцінний рок-гурт з чотирьох чоловік!

Олега добре знають в Україні як байкера, поета, композитора, автора першого, другого і третього мотоальбомів України. Його пісні лунають майже на всіх мотофестивалях України, а з 2011 року і в Росії. 2013 року відбулася реєстрація національного рекорду Олега Універсала «Одночасна гра на 10-ти музичних інструментах». В його арсеналі: партія бас-гітари, ритм-гітари, бас-бочка, малий барабан, хет, тарілка (ride) і (crash), шейкери, тамбурин, козуба, губна гармошка плюс вокал. І все це – одночасно і наживо.

Цього вечора усі присутні насолодились високопрофесійним, віртуозним живим виконанням музичних творів та досконалістю вокального звучання.

 

Залишити відповідь