Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Новини

ВИВЧАЙТЕ СЕБЕ ТА ВЛАСНІ МОЖЛИВОСТІ

Дорогі першокурсники! Залишивши всі хвилювання позаду, ви вийшли на старт незвіданої дороги, яка не лише дасть можливість стати справжнім спеціалістом в обраній сфері, але й відкриє безліч засобів, з допомогою яких можна майстерно відточити свою особистість.

Попереду на вас чекає цікаве студентське життя. Проте, щоб воно було ще й продуктивним, необхідно проявити самостійність, організованість, ініціативність та бажання вивчати себе та власні можливості. З цією метою практичний психолог Центру культури і дозвілля «Гаудеамус» Світлана Бобриньова розробила спеціальний журнал «STUDWAY STULE».

Журнал доступний для завантаження. Його можна використовувати як для ознайомлення, так і для більш глибокої роботи над собою. Рекомендації розміщені в ньому будуть корисними для ефективної організації власного життєвого простору та формування позитивного образу студентського життя.

Ми знаходимо в житті лише те, що самі вкладаємо в нього. Тож нехай ваші пошуки увінчаються лише достиглими та соковитими плодами власної наполегливої праці!