Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Новини

Студентство, це завжди необмежене джерело креативу, наснаги, ініціативності й творчої енергії. А студентські роки ‒ найкращий час, аби реалізовувати свій потенціал. Підтримка творчої молоді мусить бути важливою складовою політики кожної держави.

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє, що триває прийом заявок на конкурс щорічних грантів для молодих українців, що займаються творчою діяльністю у сфері театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва, молодими письменниками і майстрами народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів.

Як вказано на сайті міністерства, для одержання гранту претенденти віком з 14 до 35 років на момент подачі заявки з 1 вересня до 1 листопада року 2020 року подають до Мінкультури заяву, до якої додаються:

  • заявка на участь у конкурсі на одержання гранту Президента України молодими діячами в галузі культури і мистецтва;
  • кошторис творчого проекту на участь у конкурсі на одержання гранту Президента України молодими діячами у галузі культури і мистецтва;
  • копія паспорта;
  • інформаційна довідка про головних виконавців проекту, у якій зазначаються: біографічні дані та інформація про творчу діяльність претендента (участь у мистецьких заходах, фото, CD-DVD, буклети, афіші, програми, програмки, відзнаки, нагороди, зразки літературної творчості), рекомендації щодо підтримки творчого проекту (не менше двох);
  • гарантійний лист підприємства (установи, організації, закладу), яке зобов’язується забезпечити реалізацію творчого проекту.

Не втрачайте нагоди донести власну творчість та вміння до широкого загалу, реалізовуйте креативні ідеї, розвивайте свої вміння і навички.

Про деталі та умови проведення конкурсу грантів читайте на сайті Міністерства культури та інформаційної політики України.