Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Новини

Бронзова нагорода всеукраїнського турніру «Зимова першість 2020»

Студентки факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Лілія Моспан, Анастасія Вороніна, Юлія Семенюк та випускниці цього ж факультету Ольга Авдеєва та Роксолана Комар, студентка факультету соціальної та психологічної освіти Ірина Бічуй (тренер – керівник спортивного клубу Володимир Щербина), які виступають в складі ЖФК «Ятрань–Берестівець» взяли участь у Всеукраїнському турнірі серед жіночих команд вищої ліги «Зимова першість 2020».

Турнір проходив в місті Чернігів на стадіоні «Юність». Всі ігри відбувалися за коловою системою, які онлайн транслювались на офіційному сайті федерації та YouTube каналі. Наша команда провела п’ять ігор, три з яких виграла у ЖФК «Ладомир» м.Володимир-Волинський 2:1, ЕМС «Поділля» м.Вінниця 1:0, ЖФК «Родина-ліцей» м.Костопіль 4:0, одна нічия з грандом українського жіночого футболу ЖФК«Житлобуд-1» м.Харків 1:1, та мінімальна поразка 1:0 від ЖФК«Житлобуд-2» м.Харків.

У підсумку ЖФК «Ятрань–Берестівець» достроково виборов бронзові нагороди турніру.

Вітаємо дівчат та тренерів з бронзовою нагородою! Бажаємо високих досягнень, нових спортивних рекордів, витривалості, сили волі до перемоги.

 

Залишити відповідь