Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

«Швидше, вище, сильніше!» – ПРИЙМІТЬ ВІТАННЯ З ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ В УКРАЇНІ!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

УДПУ має міцні спортивні традиції. Чимало наших студентів-спортсменів та викладачів домоглися високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту на Черкащині, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Бажаємо всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Зичимо спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої області.

Ми пишаємося Вашими досягненнями.

Нехай принципи олімпійського руху: «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!

Залишити відповідь