Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

TESLACAMP РОЗШУКУЄ ВОЛОНТЕРІВ – ЗАЦІКАВИЛО?

Задля чого сотня людей в кінці літа їде за Осещину під Києвом біля Десни, розбиває посеред поля наметове містечко та проводить туди 60-мегабітний вайфай?

На велосипедах, з електромобілями, квадракоптерами та сонячними батареями на три дні відмовляються від звичного ліжка та офісу винахідники, стартапери, медійники, волонтери та ecofriendly учасники з усіх куточків України. 

Поки хтось просто чекає на неминуче холодну зиму, в кемпі вигадують нові технології зі збереження енергії та використання альтернативних джерел. Це TeslaCamp –хакатон енергетичних інновацій, який працює на зеленій енергії і заряджає учасників натхненням.

На природі в режимі нон-стоп – цикл лекцій від різноманітних спікерів з питань енергетичної безпеки країни в умовах війни, екології, подорожей, спорту, урбаністики та усього, дотичного до екологічних технологій.

Ми запрошуємо тебе стати Електроєнотом – волонтером TeslaCamp! Це означає, що разом з тобою ми будемо будувати круту платформу для спілкування людей, що трансформують українську енергетику.

Електроєнот – це не просто волонтер, що виконує маленькі доручення. Він – учасник великої команди, що може змінювати і змінюватись.

Команда спікерів TeslaCamp працює за принципом сонячних батарей: заряджає та надихає на нові ідеї. І не тільки економити енергію, але й створити власний стартап, подорожувати автостопом, бігати марафон, летіти в космос, займатись аерофотозйомкою, перетоврити транспортну розв’язку на Шулявці на громадський прострів, вивчити досвід ізраїльської армії для громадяської безпеки та інновацій, їздити велосипедом та змінювати світ.

Не барись і швидше заповнюй анкету: http://cutt.us/ZpV1d.

Залишити відповідь