Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ЕТАПИ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ – РОЗПОДІЛ БЮДЖЕТНИХ МІСЦЬ

Уманський державний педагогічний університет демонструє чудові показники і ми радіємо з того – і за кожного абітурієнта і за наш університет! Ми працюємо на перспективу! Тому УДПУ традиційно залишається найпопулярнішим закладом вищої освіти Черкащини серед вступників. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року, за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутися насамперед до приймальних комісій або скористатися алгоритмами верифікації, які викладені в Умовах прийому.

Не баріться з документами, вчасно та ретельно виконуйте вимоги до вступу!

З усіх питань щодо вступу звертайтеся в приймальну комісію!

Приймальна комісія УДПУ імені Павла Тичини чекає на абітурієнтів щодня, без вихідних, за адресою : м.Умань, вул.Садова, 28, новий корпус університету.

Телефони: (04744) 4-05-20, 096 033 96 33, 063 149 79 88;

e-mail: vstup@udpu.edu.ua.

Графік роботи приймальної комісії:

Понеділок – п’ятниця з 8.00 до 17.00

Субота – з 8.00 до 16.00

Неділя – з 8.00 до 12.00

За даними Міністерства освіти і науки України, розподіл бюджетних місць відбуватиметься за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Тобто, у тих вступників, які будуть рекомендовані на бюджет, в електронному кабінеті навпроти однієї з заяв з’явиться статус “Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)”. Таким вступникам треба буде виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня, зокрема подати оригінали документів. Після виконання вимог статус електронної заяви має змінитися на “Включено до наказу”. Вступник може не виконати з певних причин всі перераховані вимоги, але тоді рекомендація анулюється в автоматичному порядку, а статус електронної заяви змінюється на “Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)”. У тих, хто не отримає 1 серпня рекомендацію на бюджет, навпроти всіх заяв залишиться статус “Допущено до конкурсу”. Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Після зарахування на бюджет – 7 серпня – відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт. У разі її отримання статус електронної заяви вступника змінюється з “Допущено до конкурсу” або “Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)” на “Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)”.

 

Залишити відповідь