Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «КОНСОЛІДАЦІЯ МОЛОДІ У ВПРОВАДЖЕННІ ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНІХ ПРОЕКТІВ»

Учасниця конференції – студентка УДПУ, авторка багатьох молодіжних проектів, член студентської ради при Міністерстві інформаційної політики України – Олександра Смілянець. Вже вкотре разом із #СтудрадаМІП зустрілись у ART HUB!

З новим радником Міністра з питань освітніх проектів МІП Володимиром Жемчуговим молоді люди обговорювали запровадження питань національно-патріотичного виховання у ВНЗ в контексті освітньої програми та просто поспілкувались з людиною, яка має величезний досвід і втілює приклад незламної особистості. Крім того, мали і цікаву можливість познайомитись з директором каналу інакомовлення UA.TV Людмилою Березовською та зустрілись з Марією Богуслав – керівником проекту Lingva Skills, що також презентувала дуже цікавий проект для студентів.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, відповідно теж має план заходів з національно-патріотичного виховання студентської молоді, проте він не зміг включити всіх аспектів діяльності. Здійснюване переросло рамки запланованого, бо неможливо спрогнозувати багатогранну творчу ініціативу. Патріотичне виховання, як складова навчально-виховного процесу, є систематичною і цілеспрямованою діяльністю колективу викладачів і громадських організацій УДПУ з формування у студентів високої патріотичної свідомості, почуття любові до України. Тому, було чим поділитись, бо університет має власні унікальні проекти цього спрямування.

«Дякую за чудову можливість подискутувати на ВАЖЛИВІ теми, які стосуються майбутнього УКРАЇНИ!» – Олександра Смілянець.  #МІП  #Україна

Нашій нації притаманні нескореність, вільнодумство, воля до свободи та незалежності. У нас є привід для національної гордості і передумови для прояву патріотизму – це душі, сповнені любов’ю до рідної землі, відданістю Україні.

 

Залишити відповідь