Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

«Міс факультету початкової освіти – 2018»

11 квітня в Уманському державному педагогічному університеті відбулося феєричне шоу – «Міс факультету початкової освіти – 2018».

За звання «Міс факультету початкової освіти – 2018» боролися дев’ять дівчат у трьох виходах — дефіле, інтелектуальному і творчому конкурсах: Шарахович Лія, Мокріцька Яна, Швець Марина, Петрищенко Марина, Бєляєва Діана, Кузьменко Анастасія, Безденна Вікторія, Власик Марія, Третьякова Анастасія.

Оцінювали красу, таланти і ерудицію учасниць справжні експерти та поціновувачі жіночої вроди: декан факультету, людина, яка завжди підтримує студентську ініціативу, Якимчук  Борис Андрійович; майстер кондитерських виробів Ковальчук Марія; фотограф, та тренер фітнес клубу «Олімп» Луценко Артем; чарівниця у сфері краси та створення неперевершених образів Надія Іщенко; співорганізатор фестивалю «HOLI DANCE UMAN» Ярова Мар’яна .

 

Та не красою єдиною! На конкурсі талантів навіть скептичному глядачеві не було чого зауважити, адже дівчата продемонстрували все: від співів і танців до гумористичних сценок та акробатичних номерів.

Хвилюючою миттю для самих учасниць став інтелектуальний конкурс, де потрібно було показати креативність відповідей, знання та свою неповторність.

 

Розважали глядачів неймовірно насиченою програмою. Були і вокальні виступи, і танці, і конкурси.

У загальному підсумку конкурсу титули  «Друга віце-міс» здобула Бєляєва Діана, звання «Перша віце-міс» отримала Петрищенко Марина , а омріяну корону і титул «Міс факультету початкової освіти– 2018» виборола Шарахович Лія. За результатами конкурсу були також визначені переможниці у різних номінаціях» — «Міс ніжність», «Міс ерудиція», «Міс вишуканість», «Міс грація», «Міс креативність» , «Міс оригінальність», «Міс артистичність», «Міс чарівність».

Дякуємо учасницям за їхні старання! Кожна з них уже перемогла, прийнявши участь у конкурсі!

 

Залишити відповідь