Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Як бюджетно подорожувати. #Твоя_Країна

Знаєш, для чого потрібен студентський квиток? Щоб вдвічі дешевше купувати незабутні подорожі у касах Укрзалізниці!

Запрошуємо тебе побачити свою країну! Великі замки та заводи, високі гори й терикони, широкі проспекти та середньовічні вулички… і люди! Такі ж, як ти – молоді та активні, з усіх куточків Твоєї Країни.

Проект “Твоя Країна” – це кількаденні поїздки з насиченою програмою до обраного тобою міста. Неординарні екскурсії, тренінги та ігри, зустрічі з відомими журналістами, митцями, бізнесменами, кав’ярні, музеї та театри, а також нові друзі, знання та яскраві враження!

Студентка історичного факультету Ціліцінська Ліана скористалася такою можливістю і поїхала в треденну незабутню подорож в чарівне місто Миколаїв.

Давайте побачимо плюси та мінуси як проету, так і самого міста.

  • Які твої враження від подорожі?

Дуже гарне місто. Тут багато зелених парків, музеїв, численних історичних пам’яток і унікальних пам’яток архітектури. А ще розвідні мости. Проходячи місцевими вуличками, цікаво поспостерігати за місцевими жителями. Люди тут хороші, чуйні. А найголовніше, люблять і цінують своє місто.

  • Чи сподобався проект “Твоя країна”? Які твої враження?

Так, адже за допомогою цього проекту молодь може побачити свою країну та красу. Ти також знайомишся із людьми з різних куточків України, знаходиш нових друзів:)

  • Які плюси та мінуси ти побачила в місті та проекті?

Вони всі майже відсутні, адже в чудовій компанії однодумців час летить швидко. Щодо плюсів: організатори частково сплачуюють пакет послуг, проживання, харчування, дуже насичена програма, екскурсії. А мінуси мабуть те, що стомившись з дороги тоб ізразу показуюють місто. 

Щодо міста, то мені нагадало навіть трішки Умань, але без розвідних мостів та таких широких рік:) Миколаїв – місто корабелів на узбережжі Бузького лиману. Однозначно раджу відвідати місто! Цікаво, красиво, в основному чисто, дуже зелено. Є де погуляти, є що подивитися, є де відпочити як дорослим так і дітям.

Топ – 10 що подивитися у Миколаєві: музей суднобудування і флоту, набережна, обсерваторія, зоопарк, приінгульський ландшафтний парк, руїни грецької колонії Ольвія, архітектура, природа, миколаївські катакомби та драматичний театр… та багато-багато іншого.

Ось і прийшла пора розлучатися. Додому, їхати не хотілося. Поверталася, везучи з собою найкращий настрій, а так само пам’ять і теплий спогад про цю чарівну поїздку.

Залишити відповідь