Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Невеличка підбірка фільмів про королівські сім’ї. А ви колись мріяли відчути себе членом такої родини?

“Молода Вікторія” / “The Young Victoria” (2009)
Фільм про тендітну дівчину з сильним характером. Завдяки своїй моральній чистоті і незламній волі вона зуміла завоювати відданість народу та протриматися на британському троні, не багато і не мало, 63 роки. До речі, за костюми фільм був удостоєний «Оскара» і призу Британської кіноакадемії, а за роль королеви Емілі Блант отримала «Золотий глобус».

“Герцогиня” / “The Duches” (2008)
Джорджіана була безпосередньою дівчиною, яка обожнювала порушувати правила, фліртувати й піджартовувати. Мати видала її заміж за герцога графства Девоншир. Дівчина здобула місце у суспільстві, розкішний маєток, багатство.. але що ж з любов’ю? Чи зможе вона оволодіти своїми почуттями та підкоритися обов’язку?

“Ще одна з роду Болейн” / “The Other Boleyn Girl” (2008)
Анна і Марія Болейн, якими керують сліпі амбіції сім’ї, боряться за увагу та прихильність короля Генріха VIII. І хоча обидві з них розділяють з ним ложе, тільки одній судилося піднятися на трон.

“Королівський роман” / “En kongelig affaere” (2012)
Юна Кароліна-Матильда заручається з королем Данії Крістіаном VII. Король навіжений, непередбачуваний і часом навіть грізний. Коли все навколо стає нестерпно сірим, раптом з’являється Йоган Струензе, який змінює все в один момент.

“МИ. Віримо у кохання” / “W.E.” (2011)
Роман короля Великобританії Едуарда VIII й американки Волліс Сімпсон сколихнув усе суспільство. У момент знайомства з принцом Едуардом жінка була заміжня, а король, якщо хотів одружитися на ній, повинен був відректися від престолу. Але навіть це не завадило їхньому коханню.

“Діана: Історія любові” / “Diana” (2013)
Принцеса Діана — найпопулярніша жінка свого часу. Вона підкорила серця мільйонів: від принца Англії- до могутніх мільярдерів… Але кого ж любила вона сама?

Залишити відповідь