Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Дарію Крайнову відібрано учасником першої в історії когорти “Навчай для України”

Студентка 4 курсу факультету української філології, пройшла останній етап відбору до числа агентів змін і працюватиме в національному проекті «Навчай для України». Дар’я стала однією з 40 учасників, обраних з понад трьохсот кандидатів.
«Навчай для України» – це програма, яка залучає найкращих випускників та молодих спеціалістів до викладання в школах та розвиває їхній лідерський потенціал для розширення освітніх можливостей в житті дітей сьогодні та здійснення системних змін в країні завтра. Цьогоріч Україна стала 41 країною у світі і 17 у Європі, що приєдналася до Teach For All.
Планується, що випускники програми сформують спільноту, яка стане рушійною силою системних змін як в освіті, так і в інших сферах.
Що далі?
цьогоріч випускники подібних програм у Болгарії, Великобританії й Іспанії ввійшли до списку 30-ти найуспішніших соціальних підприємців Європи за версією Forbes;
53 з 202 випускників програми Enseña Perú працюють у Міністерстві освіти Перу;
Сподіваємось, наступного року випускники УДПУ знову долучаться до проекту. І зичимо успіху у нелегкій справі розвитку освіти в Україні.

Залишити відповідь