Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

#Чиста_країна_челендж

В рамках щорічної Всеукраїнської соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!» уманчани вийшли на територію набережної Осташівського ставу, що є найбільшою прісною водоймою у м.Умань ,а його територія однією із найзабрудненіших, тому вибрати місце прибирання було не складно.

Безпосередніми учасниками акції стали студенти УДПУ. Загалом зібралося близько 100 учасників, які виконали величезний об’єм роботи. Планується проведення схожих заходів з залучення місцевих жителів. Дякуємо усім учасникам акції за активність та плідну працю і нашим фото-репортерам!)

З кожним роком наша планета дедалі більше забруднюється. Багато річок, озер перетворилися на болота й зовсім висохли через те, що люди забруднювали їх шкідливими речовинами, відходами і не дбали про них. Народна мудрість говорить: «Які люди, така й природа  довкола них». І це направду так, бо тільки від нас залежить, у якому стані буде середовище, що нас оточує. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Координатор акції та студент історичного факультету 12 групи

Гончар Андрій

Залишити відповідь