Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Студенти історичного факультету стали володарями «Оскара»

Кращі спортсмени, науковці, волонтери та громадські діячі знайшли свої нагороди.

Церемонія нагородження, що відбулась 10 травня, перетворилась на справжнє змагання, – щоб претендувати на «Оскар», студентам потрібно було працювати весь рік і лиш 14 найактивніших знайшли свої нагороди.

– Такі конкурси створені для того, щоб підвищити у студентів інтерес до навчання, розвиток соціальної ініціативи та виявлення творчого потенціалу, створення в студентському середовищі атмосфери творчої співпраці та суперництва. – розповідає Ігор Опацький, – один із викладачів, що нагороджував номінантів.

За правилами конкурсу, близько сотні номінантів більше місяця змагались за першість, та у фінал потрапило лиш 42 найкращих. Після були дні очікування… В цей час організатори конкурсу досконально вивчали номінантів, щоб у день церемонії нагородження  озвучити ім’я найкращого зі сцени.

– Ідучи на Оскар я очікувала тільки позитивних емоцій, адже пройти в фінал уже багато значить. Чесно кажучи, на перемогу я не розраховувала, але почувши своє прізвище, що саме я отримую Оскар у номінації «Відкриття року», я була готова стрибати від щастя прямо на сцені! Ці емоції не забудуться ніколи, – ділиться враженнями Ірина Фурмана.

За результатами церемонії нагородження статуетки «Оскар» отримали наступні номінанти: «Найактивніший студент»  -Чернецька Влада, «Відмінник року» – Пуля Михайло, «Волонтер року» – Голожай Еріка, «Найстильніший студент» – Мовлямбердієв Вепа, «Найкращий спортсмен» – Бойчев Борислав, «Відкриття року» – Фурман Ірина, «Найкраща пара» – Швед Настя та Бодапростов Андрій, «Найкраща староста» –  Магрук Альона, «Студент року» – Стангріт Максим, «Найкраща група» – 31-ша , «Душа гуртожитку» – Лісніченко Іван, «Найкращий лаборант» – Терпан Ірина, «Творча особистість року» – Юрченко Вікторія, «Позитив року» – Подолян Олег. 

Залишити відповідь