Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Міжуніверситецька студентська онлайн-конференція «Сектор міжнародної інформації: обмін досвідом, пошук нових методів та перспектив»

26 квітня о 14-30 у кабінеті студради була проведена онлайн- конференція у якій взяли участь вищі навчальні заклади України. За допомогою програми Skype члени СМІ мали змогу зв’язатись із колегами, які навчаються за десятки і навіть сотні кілометрів. Першим доповів голова СМІ УДПУ Поліщук Дмитро Володимирович, після чого було встановлено онлайн зв’язок із Дніпровським Університетом митної справи та фінансів.

Голова СМІ цього університету виступив із доповіддю про свій навчальний заклад. Була почута коротка інформація про міжнародні програми по обміну студентами для навчання та проходження практики. Також було почуто про проводження тестування і анкетування в університеті. Заклад такого типу є єдиним в Україні і одним із чотирьох у всьому світі, що дає змогу випускникам великий вибір країн, де потрібні спеціалісти цієї категорії. Також було почуто доповідь голови СМІ Вінницького Національного Аграрного Університету, де йшлося про те, що цей університет пропонує широкий вибір країн, де студенти можуть проходити навчальну практику. Також у цьому ВНЗ вивчається сім іноземних мов і присутня велика кількість студентів із інших країн.

Залишити відповідь