Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Конкурс від Open World Learning

Фіналісти отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади з метою вивчення англійської мови та ознайомлення з українською діаспорою у Канаді.

З нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Канади канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning оголошує конкурс для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України.

Задля участі у конкурсі потрібно:

Обрати видатну історичну або сучасну постать канадського українця (для прикладу, Роберта Лінн Бондар, перша канадка українського походження, яка побувала у космосі; Богдан Гаврилишин, канадсько-український меценат тощо).

Провести ґрунтовне дослідження стосовно обраної особистості.

На основі зібраного матеріалу відзняти невелике аматорське відео (максимум 3 хвилини, можна знімати на мобільний телефон).

У цій частині конкурсант має самостійно придумати сюжет. Вітається будь-яка креативна ідея – це може бути навіть інтерв’ю або документальний ролик, якщо є така можливість.

На початку або в кінці відео конкурсантом удовільній формі має бути зазначено те, що даний відеоролик є предметом конкурсу від O.W.L. Open World Learning (для прикладу, «Я беру участь у конкурсі канадсько-української організації O.W.L. Open World Learning з нагоди 125-річчя перших українських поселень в Канаді. Мене дуже вразила історія (ім’я обраної постаті), тому…»).

Конкурсант повинен:

Завантажити відзняте відео на канал YouTube;

Заповнити анкету учасника, вказавши посилання на відео;

Написати мотиваційний лист (максимум одна сторінка друкованого тексту), описавши, чому обрана постать привернула увагу конкурсанта, та чому учасник конкурсу хоче взяти участь в програмі і приїхати на навчання;

Надіслати даний пакет документів на office@owl-study.com з приміткою «Конкурс» до 1 березня 2017 року включно;

Усі файли мають містити прізвище конкурсанта та назву документу (наприклад, «Прокопчук_анкета»).

Фіналісти конкурсу отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади влітку у 2017 році з метою вивчення англійської мови, ознайомлення з канадським суспільством та українською діаспорою у Канаді.

Детальніше: http://owl-study.com/blog/osvitni-proekty/vydatni-ukrayinci-kanady

 

Залишити відповідь