Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Гранти лютого для студентів та науковців – ГРАНТИ І СТИПЕНДІЇ, МОЖЛИВОСТІ

Грант на навчання в сонячній Австралії, стипендія на бізнес-програму в Норвегії та безкоштовний навчальний рік в університеті Канади.

Стипендіальна програма від Університету Мельбурна

Університет Мельбурна пропонує стипендію для іноземних студентів на здобуття рівня «бакалавр». Грант надається 50 студентам щорічно. Подавати заявки можна на усі програми бакалаврату університету.

Грант: стипендія на навчання:$ 10000 на оплату навчання у перший рік навчання на програмі бакалаврату; або оплата 50% вартості навчання на весь період навчання на програмі бакалаврату; або оплата 100% вартості навчання на весь період навчання на програмі бакалаврату.
Дедлайн: протягом року (квітень, травень, листопад, грудень).

Стипендія Copernicus на навчання у Німеччині

Стипендія Copernicus – це шість місяців навчання в Німеччині. На стипендіатів очікує семестр навчання в університеті Берліна або Гамбурга, проходження практики в німецькій установі (6-10 тижнів), проживання у місцевої родини.
Вимоги до кандидатів: здобувати ступінь бакалавра або магістра; навчатися, як мінімум, один семестр на момент отримання стипендії, стипендія має закінчуватися не пізніше, ніж за 6 місяців до закінчення твого навчання; знати німецьку мову на рівні В2 і вище; довести активну громадську позицію (робота волонтером, робота над благодійними проектами і т. д.).

Грант: стипендія покриває витрати на візу, житло (+сніданок), переїзд в обидві сторони (до €250), навчальні підручники, страхування, мовний курс з німецької мови та включає приблизно €220 на місяць на кишенькові витрати та харчування в їдальні.
Дедлайн: 1 березня.

Грант на навчання від уряду Пекіна

Повна або часткова оплата навчання та проживання в Пекіні для іноземних студентів. Зацікавлені кандидати можуть подавати документи на стипендію через освітні установи Пекіна або через посольства Китаю в Україні. Розглядають заявки на усі спеціальності. Стипендію можуть отримати кандидати, які:

  • не є громадянами Китаю;
  • мають хороші медичні показники;
  • студенти аспірантури повинні мати ступінь магістра і бути молодші 40 років;
  • студенти магістратури повинні мати ступінь бакалавра і бути молодші 35 років;
  • студенти бакалаврату повинні мати закінчену середню освіту і бути молодші 30 років;
  • студенти мовних курсів повинні мати закінчену середню освіту і бути молодші 60 років;
  • вчені повинні мати ступінь магістра і вище і бути молодші 50 років;
  • кандидати попередньо не отримували жодних стипендій уряду Китаю.

Грант: розмір стипендії для студентів аспірантури – $5700 на рік; для студентів магістратури – $4300 на рік; для студентів бакалаврату $2800 на рік. Студенти мовних курсів можуть отримати стипендію $1400 на рік.
Дедлайн: 28 лютого.

Грант на навчання у першому акредитованому онлайн-університеті

Стипендії на навчання у першому некомерційному акредитованому онлайн-університеті University of the People. UoPeople дає доступ до навчання випускникам школи, не беручи до уваги їхні фінансовий, географічний, соціальний статуси або фізичні обмеження. Університет пропонує студентам отримати ступінь бакалавра у сфері бізнес-адміністрування та комп’ютерних технологій. Навчальний заклад співпрацює з компаніями Microsoft і HP, де слухачі та випускники можуть пройти стажування. Програма – англійською мовою.

Грант: безкоштовне навчання.
Дедлайн: 23 лютого.

Стипендія для істориків

Центрально-Європейський університет надає стипендії на навчання/дослідження за спеціальністю «історія». Грант можна отримати на магістратуру (один або два роки) та аспірантуру. Анкета за лінком.

Грант: грант на навчання/дослідження.
Дедлайн: 1 лютого.

Стипендії на навчання в Бізнес-школі Норвегії

A.Wilhelmsen Foundation приймає заявки на отримання стипендій на навчання в Норвегії. Гранти надаються на здобуття магістра у Бізнес-школі Норвегії. Тривалість навчання – 2 роки.

Грант: оплата навчання.
Дедлайн: 1 березня.

Грант на навчання у Канаді

Quest University пропонує стипендії іноземним студентам на 2017-2018 навчальний рік для навчання в Канаді.
Відбір кандидатів на отримання стипендії відбувається на конкурсній основі, основним критерієм є академічна успішність кандидата.

Грант: стипендія на оплату навчання.
Дедлайн: 1 березня.

Грант на навчання від уряду Румунії

Уряд Румунії пропонує гранти на навчання студентам бакалаврату, магістратури та аспірантури. Перевага надається кандидатам, які навчаються за такими програмами: політологія та адміністративні науки, педагогіка, культура Румунії, журналістика, технічні науки, сільськогосподарські науки, ветеринарна медицина, архітектура, музика, мистецтво. Грант виплачується для навчання трьох рівнів:

  • Студентам бакалаврату. Це – програма для тих, хто має диплом про середню освіту. Навчання за цією програмою триває від 3 до 6 років залежно від спеціальності.
  • Студентам магістратури. Ця програма розрахована на навчання тривалістю від 1,5 до 2 років.
  • Студентам аспірантури. Ця програма розрахована на навчання тривалістю від 3 до 4 років.

Грант: грант включає оплату за навчання, покриття витрат на проживання та щомісячну стипендію.
Дедлайн: 20 березня.

Стипендії Фонду Дена Девіда на дослідження в Ізраїлі

Фонд Дена Девіда пропонує 10 грантів для науковців з будь-якої країни світу для проведення інноваційних та міждисциплінарних досліджень в університеті Тель-Авіва.
Спеціальності: археологія, література, астрономія.

Грант: грант у розмірі $15000.
Дедлайн: 10 березня.

Річна стипендія на навчання у Rotterdam School of Management Erasmus University

Rotterdam School of Management Erasmus University пропонує стипендії іноземним студентам бакалаврату. Стипендія покриває плату лише за перший рік навчання на програмі IBA. Студент самостійно оплачує навчання на другому і третьому році навчання.

Грант: річна стипендія у розмірі € 6900.
Дедлайн: 15 лютого.

Залишити відповідь