Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Як ми провели Валентинів день

«Швидкі побачення»


Про людські душі Платон писав, що Бог розкидав їх половинки по всьому світу і ці половинки шукають одна одну під чарівну мелодію, а коли роз’єднанні половинки зустрічаються навіть мелодія замовкає…  Ми провели «Швидкі побачення», які є досить популярними серед студентської молоді. Метою їх стала допомога одиноким серцям знайти свою другу половинки чи то пак просто подружитись. У дружній атмосфері студенти спілкувались, дізнавались про інтереси один одного. Романтичні побачення були сповнені приємних сюрпризів, цікавих миттєвостей, неочікуваних зустрічей.  Ведучі розважального заходу, для учасників в яких виникла симпатія та взаємність, подарували сертифікати безкоштовного перегляду кінофільмів.


Відбулось підведення підсумків конкурсу «Найкраща пара УДПУ»


Відбувся онлайн-фотоконкурс «Найкраща пара УДПУ». Студентські пари мали можливість показати свою закоханість, завантажуючи фото у соцмережах та отримати найбільшу кількість вподобайок. Переможцями університету стали Горовенко Богдан та Груненко Яна – студенти факультету фізичного виховання.


Акція «Дерево закоханих»


У свято кохання весь простір УДПУ був наповнений найкращими почуттями – енергією свята, веселощами. Цьому сприяла акція «Дерево закоханих», де кожна пара підписувала валентинки зі своїми іменами. Бажаємо усім зустріти своє кохання, адже воно окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення і завдячуючи якому продовжується життя на землі.
Акція «Серце бажань»

Коли, як не в прекрасну пору студентства, закохуватися і освідчуватися? 14 лютого протягом дня для всіх бажаючих зізнатися в своїх почуттях анонімно, та просто написати приємні слова за допомогою акції «Серце бажань», де розвішувались листівки-валентинки з привітаннями та найкращим побажаннями для коханих людей та просто друзям.

З найкращими побажаннями #СтудрадаУДПУ_культурно-просвітницький сектор#креативні _студенти

Залишити відповідь