Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Магія передноворіччя

Атмосфера передноворіччя кружляла у повітрі під час проведення святкового вогнику адміністрації і студентської ради університету, який відбувся у кафе «Золота фортуна».

Св.Миколай зі своїми помічниками завітав до нас і новорічна казка для дорослих відбулась! Блакитний вогник – один з головних елементів особливої новорічної атмосфери. На кожного, хто завітав на вогник, чекала цікава розважальна програма – конкурси, новорічні пісні, пророцтва від св.Миколая на 2017 рік, і звісно ж, гарний настрій. Це була справжня казка для дорослих, без якої неможливе свято.

Вона є частиною магії Нового року, можливістю повернутися у дитинство. А унікальність цієї казки полягала в тому, що викладачі разом зі студентами змагались в конкурсах, співали пісень, і теж як діти, раділи подарункам та були активними у конкурсах. У святковій програмі, як у дзеркалі, відбилося те, у що вірять люди, і те, про що вони мріють. Магія Нового року живить наївну віру в дива – у те, що бажання, загадані в новорічну ніч, обов’язково збудуться. Вірте у дива – вони трапляються! Вірте в добро і мир! І хай буде так!:)

Фоторепортаж про святковий вогник тут

Залишити відповідь