Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Новини

З НОВИМ 2021 РОКОМ!

Шановні колеги, співробітники, студентство!

Щиросердечно вітаю усіх вас із Новим 2021 роком!

Відійшов у минуле 2020 рік. Рік, який запам’ятається людству шокуючою пандемією, карантином, дистанційним навчанням, обмеженнями в спілкуванні та багатьма новими викликами. Понад усе хочеться, щоб у нашій пам’яті він залишив лише приємні спогади про радісні моменти, досягнення та здобутки.

Попереду в нас наступний етап життя з новими надіями на краще майбутнє. Сподіваюся, що в прийдешньому році нам вдасться зберегти напрацьоване, здійснити заплановане, вдосконалити розпочате й відкрити нові обрії на шляху до реформування вітчизняної освіти і науки.

Висловлюю слова подяки усім, хто своєю натхненною працею примножував успіхи ЗВО та сприяв підвищенню його авторитету. Дякую за той морально-психологічний клімат, що творить неповторну академічну атмосферу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Бажаю усім вам невичерпної наснаги для здійснення заповітних бажань, міцного здоров’я і довголіття, душевної гармонії! Нехай у ваших родинах панує любов і взаємоповага, а радість і благополуччя назавжди оселяться у ваших домівках. Нехай прийдешній рік буде світлим, щасливим та мирним!

Бережіть себе та своїх рідних! Щасливого Нового року та веселих свят!

 

Ректор
Олександр Безлюдний