Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Новини

ЛІТНІ ШКОЛИ ТА КОНКУРСИ ЧЕКАЮТЬ НА ВАС

Жодні карантинні обмеження не можуть стати на заваді в цікавому й пізнавальному літньому розвитку, адже усе можна зробити онлайн.

Ми підготували для вас добірку цікавих проектів, приєднатися до яких можна не виходячи із дому, поєднавши літній відпочинок та саморозвиток.

«Онлайн-табір активних громадян: сталий розвиток громад». Цікава ініціатива, організатором якої є  British Council Ukraine за інформаційної підтримки House of Europe.

«Табір розрахований на молодих лідерів, що беруть активну участь у житті університету, неурядової організації або громади, мають досвід втілення соціальних ініціатив та хочуть в цьому далі розвиватися. Для участі треба заповнити коротку форму на онлайновій платформі, вказавши приклади соціальних проєктів, які ви організували або допомогли втілити та записати коротке відео, де ви поясните, чому хочете взяти участь у таборі» ‒ повідомляють організатори.

Детальнішу інформацію про умови участі та особливості подання заявок читайте за посиланням.

Якщо ви вмієте поєднувати навчання із креативною діяльністю, перетворивши це на роботу, або ж мистецтво ‒ це і є ваша робота, тоді програма «Стипендії для культури та креативних індустрій» від House of Europe підійде саме вам. Ідея надавати одноразову стипендію митцям чи працівникам сфери культури виникла зі спалахом коронавірусу та початком карантину, коли значна частина митців опинилися без роботи. До 24 липня маєте змогу отримати підтримку своєї творчої діяльності, прослухавши онлайн-лекції та заповнивши необхідні форми.

Детальніша інформація та умови отримання стипендії за посиланням на House of Europe: Організація Glasgow Science Centre закликає митців, дослідників та представників громадських організацій долучитися до конкурсу проєктів, що переосмислюють концепцію музею у відповідь на кліматичні зміни.

Проект відкриває свої двері для студентів факультетів мистецтв, дизайну та архітектури, поетів, письменників, розпорядників громадських культурних пам’яток, митців, дослідників, музейників, спеціалістів з культурної спадщини, філософів, кретивників, архітекторів, дизайнерів, активістів, благодійних організацій, релігійних груп.

Більше інформації про особливості реалізації проекту, умови та терміни можна дізнатися за посиланням.

Проведіть своє літо з користю, не виходячи з дому.