Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ВІТАЄМО УСІХ, ХТО ЗНАЙШОВ СЕБЕ У РЕЙТИНГОВИХ СПИСКАХ УДПУ!

Вступники УДПУ! Щиро вітаємо вас з великим успіхом!Ви станете студентами найкращого університету!
Вітаємо також з цією чудовою новиною ваших батьків і друзів, які вболівали і хвилювалися за вас!
Ви вже знайшли себе у рекомендаціях до зарахування на бюджет на сайті Інфоресурсу: https://vstup.edbo.gov.ua/ ? В кабінетах тих вступників, які не пройшли на бюджет, залишиться статус “Допущено до конкурсу” https://mon.gov.ua/…/1-serpnya-vstupniki-otrimayut…

Відповідно до Правил прийому на навчання до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в 2018 році приймальна комісія  1 серпня  оприлюднила рейтингові списки вступників на місця державного замовлення, що подавали документи на основі повної загальної середньої освіти (денна і заочна форма навчання) та на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (денна форма навчання). З рейтинговими списками можна ознайомитись, обравши потрібну категорію тут.

https://udpu.edu.ua/news/udpu-oprilyudniv-rejtingovi-spiski-vstupnikiv

Незабаром інформація про розподіл бюджетних місць також буде оприлюднена на офіційному ресурсі, де відображається хід вступної кампанії https://vstup.edbo.gov.ua/

Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутися насамперед до приймальних комісій або скористатися алгоритмами верифікації, які викладені в Умовах прийому.

Після зарахування на бюджет – 7 серпня – відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт. У разі її отримання статус електронної заяви вступника змінюється з «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)».

Після 7 серпня також відбудеться переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів. Воно повинно пройти до 18 серпня.

Право на переведення за всіма спеціальностями є у вступників, які мають спеціальні умови на участь у конкурсі. Перевестися мають право також вступники, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця, однак лише за тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка.

Для переведення вступники попередньо мають бути зараховані на навчання на контракт.

https://mon.gov.ua/…/1-serpnya-vstupniki-otrimayut-rekomend…

До 18 серпня відбудеться переведення на вакантні бюджетні місця.

За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є спеціальні умови на участь у конкурсі. Зокрема, першою категорією переведення незалежно від конкурсного бала є діти загиблих захисників України. Наступні категорії, переведення яких залежить від конкурсного бала, – діти учасників АТО, особи з інвалідністю І, ІІ груп та діти з інвалідністю віком до 18 років, внутрішньо переміщені особи тощо. За тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка, право на переведення мають вступники, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця.

 

Не баріться з документами, вчасно та ретельно виконуйте вимоги до вступу!

 

 

Залишити відповідь