Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

Літературний конкурс авторів – переможець побачить свій роман на книжкових полицях!!

Конкурс романів українською мовою “Сучасна попелюшка” проводиться літературною платформою Litnet за участю видавництва «Самміт-книга». Ти автор-початківець чи досвідчений літератор? Видавництво “Самміт-Книга” спiльно з “Litnet Україна” розпочинають літературний конкурс авторів “Сучасна попелюшка”!

Правила конкурсу

Серед фіналістів конкурсу буде обрано твір для публікації у видавництві «Самміт-книга» (звісно, після укладення договору з автором). За допомогою конкурсу ми шукаємо талановитих письменників для подальшого співробітництва.

Конкурс “Сучасна попелюшка” триватиме до 31 серпня 2018 року. Переможця буде оголошено протягом вересня 2018 року. При цьому відбір переможців буде проводитися протягом всього конкурсу, а не тільки після закінчення прийому текстів.

Нагорода переможця конкурсу

Гонорарна публікація в українському видавництві. Ваша книга на полицях магазинів.

Які твори приймаються на конкурс

Головна героїня твору, наша сучасниця, соціальний статус якої стрімко зростає завдяки вдалому повороту долі. Завдяки своїм зусиллям, талантам і частці везіння вона змінює своє життя (отримує славу, кар’єрне підвищення чи гроші). Можливо, що такий зліт приносить їй нещастя, вона розчаровується та повертається до свого попереднього стану (наприклад, повертається зі столиці додому), де вона несподівано і знаходить щастя.

Як приклади (лише приклади без “обов’язковості”):

дівчина з села / маленького містечка приїжджає до великого міста;

– дівчина з бідної сім’ї зустрічає спадкоємця бізнес-імперії (відомого музиканта, зірку футболу і т.д.);

– в велику компанію на стажування приходить невпевнена в собі дівчина у якої відкривається бізнес-талант;

– iнші схожі сюжети, які залишаються в руслі конкурсної тематики.

Віковий рейтинг вашого твору може бути як звичайний, так і 18+.

Важливо, щоб з анотації до твору, який ви подаєте на конкурс, було чітко зрозуміло, що він належить до описаного вище напрямку. Якщо анотація не розкриває цього, ваш твір буде відхилено модератором.

Журі конкурсу

Адміністрація літературного порталу Litnet.

Обмеження

У конкурсі беруть участь романи об’ємом від 400 000 знаків з пробілами.

На конкурс будуть прийматися тільки твори, в яких на інших інтернет-майданчиках опубліковано не більше 120 тисяч зн. Ваш твір, що бере участь у конкурсі, не може бути опублікований безкоштовно (понад 120 т. зн.) або продаватися на будь-якому іншому інтернет-ресурсі. Порушення цього правила тягне за собою видалення з конкурсу і припинення розгляду для публікації.

Для участі у конкурсі необхідно:

  1. Зареєструватися на litnet.com/uk
  2. Розмістити вже написану частину свого твору обсягом не менш 40 тисяч знаків або твір цілком.
  3. Зайти на сторінку конкурса та додати свій твір на конкурс. Один автор може подати на конкурс не більше трьох творів.

Після проходження модерації ваш твір з’явиться в стрічці конкурсу.

  1. Коли ви розмістите на конкурсі свій твір повністю, вам необхідно надіслати листа модератору конкурсу на contests@litnet.com, з повідомленням про те, що ваш конкурсний твір завершено. До листа необхідно додати файли з текстом вашого твору і з його коротким синопсисом розміром близько 1-1,5 сторінки.

Форма листа (обов’язкова)

тема: конкурс Сучасна попелюшка, роман “..назва роману..” завершено

текст: Я, така/такий-то (ім’я-прізвище-псевдонім + посилання на вашу сторінку Litnet) такого-то числа завершив/а свій роман «Назва роману» і повністю опублікував/а його на конкурсі. Прошу включити мій роман у фінал.

До листа обов’язково додайте файл з коротким (1-1,5 стор.) синопсисом і файл з текстом роману. Після цього ваш твір потрапить у фінал конкурсу і буде розглядатися для публікації.

Шановні автори!

У ваших інтересах вести читачів на сторінку вашого конкурсного твору. Журі конкурсу звертає увагу на популярність авторської сторінки на Litnet, відгуки та оцінки читачів не менше, ніж на літературно-художні достоїнства твору. Адже з текстом у видавництві у будь-якому випадку проводиться редакторська і коректорська праця, але якщо роман не захоплює читачів, не викликає у них живий відгук, то і книга може продаватися не надто добре. Автору конкурсної книги допоможе публікації на Litnet інших (позаконкурсних) книг, якими активно цікавляться читачі, оскільки нам перш за все хотілося б залучити до постійної співпраці авторів, які регулярно пишуть і можуть стати популярними письменниками, а не тільки автором однієї книги.

Бажаємо вам успiху, уваги читачів та везіння, щоб саме ваш роман став переможцем.

Модератор конкурсу: contests@litnet.com

З усіх конкурсних питань звертайтеся тільки до модератора на contests@litnet.com. В темі листа обов’язково пишіть: “питання: Сучасна попелюшка”. На сторінці конкурсу є “Коментарі до конкурсу”, куди модератор обов’язково заглядає. Там можна обговорювати технічні та організаційні питання.

Умови участі – на  сайті:https://litnet.com/uk/contests/suchasna-popelyushka-c51?utm_source=Facebook&utm_medium=PPC-UA&utm_campaign=Conversion-writer&utm_content=Wattpad&utm_term=contests/suchasna-popelyushka-c51#

 

Залишити відповідь