Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ФОРУМ. МОЛОДА УКРАЇНСЬКА РОДИНА – СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ

З якими труднощами, викликами та завданнями сьогодні зустрічаються українські сім’ї, зокрема діти та молодь? Чи важко любити свою сім’ю, плекати та розвивати сімейні цінності?

Львівський обласний форум сім’ї покликаний дати відповіді на ці та інші запитання, привернути увагу громадськості до внутрішніх проблем та зовнішніх загроз інституту Сім’ї.

Метою Форуму є консолідація зусиль представників органів влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, зокрема молодіжних, церков та релігійних організацій, закладів освіти та медицини задля популяризації сімейних цінностей та впливу на формування державної сімейної політики.

До участі у Форумі запрошено представників уряду та парламентарі Львівщини, керівництво області та районів, науковців, журналістів, освітян, представників громадськості, місцевого самоврядування, Церков і релігійних організацій з усіх регіонів Львівської області.

В рамках Форуму відбуватимуться пленарні засідання та робота по тематичних секціях (законодавчі ініціативи та формування сімейної політики; потенціал церков та релігійних організацій; виклики і завдання молоді та сучасних сімей; загрози гендерної ідеології; проблематика батьківства).
За підсумками Форуму буде прийнята Резолюція щодо подальших систематичних кроків в утвердженні ролі інституту сім’ї в суспільстві.

Ваша участь у Форумі – свідчення вашої небайдужості та синергія в популяризації цінності Сім’ї!

Початок Форуму 13 вересня о 10.00

Реєстрація для участі: https://goo.gl/forms/efOzKeO3UMzSp6hr2

 

Залишити відповідь