Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВСТУПНИКІВ ТА ВІДПОВІДІ НА НИХ – не все так просто?

Що значить, якщо статус заяв у електронному кабінеті досі не змінився?
Якщо
напроти жодної із заяв на бюджет не змінився статус, це означає, що Ви не отримали рекомендації до зарахування на місця державного чи регіонального замовлення. Перевірити своє місце в рейтингах можна на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/
Якщо я не пройшов на бюджет, то як тепер подати заяву на контракт?
Усі вступники, що не отримали 1 серпня рекомендацію на бюджет, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт за всіма своїми заявами.

Коли будуть рекомендації на контракт? Як зрозуміти, що мене приймуть на контракт?
Після зарахування на бюджет – 7 серпня – відбуватиметься надання рекомендації до зарахування на контракт. У разі її отримання статус електронної заяви вступника змінюється з «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)».

Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня, однак конкретні терміни зарахування визначає кожен заклад самостійно. Тому радимо ознайомитися з Правилами прийому того закладу, куди Ви плануєте вступати.

Якщо я пройшов за однією з пріоритетностей на бюджет, чи можу я обрати навчання за іншою, нижчою пріоритетністю?
Ні, вступник може отримати рекомендацію на бюджет лише за однією з заяв (пріоритетностей). Якщо він відмовиться від рекомендації, то він взагалі не отримає бюджетного місця.

Які документи треба подавати у виш?
Вичерпний список документів визначає кожен виш. Цю інформацію можна переглянути на сайті закладу або уточнити в приймальній комісії.

 Для тих, хто отримав рекомендації на бюджет, нагадуємо, що виконати вимоги до зарахування треба до 18-ї години 6 серпня

Не баріться з документами, вчасно та ретельно виконуйте вимоги до вступу!

https://udpu.edu.ua/vstup

Залишити відповідь