Студентський портал

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

Без категорії

ЗРОБИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР – НАВЧАЙСЯ З НАМИ!

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – престижний навчальний заклад, який надає широкий комплекс освітніх послуг, проводить підготовку за повним спектром педагогічних, соціально-психологічних, мистецьких, економічних, інженерно-технологічних спеціальностей. Ми готуємо висококваліфікованих фахівців, справжніх професіоналів, активних громадян України. Про визнання рівня підготовки наших випускників, як в Україні так і за її межами, свідчить їх гідне працевлаштування.

Прекрасні умови для навчання та змістовного дозвілля, можливість отримати освіту за кількома спеціальностями, програми академічної мобільності, стажування за кордоном, участь у програмі подвійного диплома, широка база практик, військова підготовка з отриманням первинного офіцерського звання – запорука конкурентоспроможності наших випускників у сучасних реаліях ринку праці.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – університет сучасний, мобільний, успішний, навчатись у якому престижно і цікаво. https://udpu.edu.ua/vstup

Залишити відповідь